La primera vegada per mostrar-vos el rendiment de la màquina de soldadura per ultrasons Lingke Servo

Amb el desenvolupament continu del nivell de ciència i tecnologia, la Xina ha aconseguit molts primers.Després de l'operació oficial de l'avió C919 de fabricació nacional a finals de maig, es va produir un altre esdeveniment important al'àmbit de la construcció navalA principis de juny, el primer creuer a gran escala de fabricació nacional de la Xina es va desatracar oficialment i anirà a la mar per fer un viatge de prova el mes que ve.

de la Xinafabricació intel·ligent de gamma alta, representat per grans creuers de producció nacional i avions grans produïts a nivell nacional, també ha promogut el desenvolupament de cadenes industrials relacionades alhora que s'esforça per demostrar les seves capacitats de fabricació, força tècnica, nivell de servei i avantatges de canal al mercat internacional.

Com a una de les tres tecnologies clau de la indústria de fabricació intel·ligent d'alta gamma, la tecnologia de soldadura i els equips de soldadura també s'actualitzen i s'actualitzen contínuament després del desenvolupament de la indústria, i està sorgint un grup de fabricants privats d'equips de soldadura per ultrasons.
Recentment, Zhuhai Automation Technology Co., Ltd. (conegut com aUltrasons Lingke) ha trencat contínuament el coll d'ampolla de la tecnologia ultrasònica mitjançant l'acumulació contínua de recerca i desenvolupament i ha llançat una nova sèrie de màquines de soldadura per ultrasons servo desenvolupades i dissenyades de manera independent, trencant la posició de monopoli dels països estrangers en aquesta tecnologia.

Segons el personal de Lingke, tots aquests models de sèrie d'ultrasons servos recentment llançats adopten elsistema de control per ultrasons servo intel·ligentdesenvolupat de manera independent per Lingke i cooperant amb un servomotor d'alta precisió per a un control complet de llaç tancat, que pot millorar la repetibilitat i la precisió del procés de soldadura.Alta fiabilitat, precisió de soldadura de fins a 0,005 mm, la gent val molt la pena esperar.

“Aquest model té un nou mode Xn, molt adequat per a la soldadura de diferents productes a la nostra línia de muntatge.Només cal configurar les dades, supervisar tot el procés i també jutjar i processar la qualitat dels productes de soldadura.És realment fàcil d'utilitzar!"Ens diuen els clients d'A Ling Branch.

La Xina està desenvolupant enèrgicament la fabricació de gamma alta.Tant si es tracta d'una arma pesada nacional com d'un avenç tecnològic clau en un camp lleugerament nínxol, és una cosa per estar orgullós."Continuarem insistint en la recerca i el desenvolupament innovadors en el futur per promoure el desenvolupament detecnologia de soldadura per ultrasonsa la Xina."va dir el responsable rellevant de Lingke Ultrasonic.

 

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.