La millor tecnologia d'unió per a bateries: soldadura per ultrasons Lingke

Avui dia, els requisits dels productes de bateries són cada cop més diversos i complexos.A més de la força de precisió i la composició mínima de partícules, la validació del procés i la traçabilitat també són criteris de qualitat importants.La soldadura per ultrasons Lingke és sens dubte la millor tecnologia d'unió sota aquesta tendència.

 

Bossa de piles i estoigs tous

La soldadura per ultrasons ofereix una alternativa persegellat tèrmicde softshells LIB flexibles.El risc de danys a la bateria es pot minimitzar escurçant els temps de cicle i utilitzant eines de soldadura per ultrasons en fred en lloc de segellats tèrmics.

Gestió de la bateria

El desenvolupament de sistemes d'emmagatzematge d'energia d'alt rendiment ha ampliat la demanda del mercat de sistemes de bateries innovadors i robusts.Això requereix barres colectores d'última generació capaços de transmetre grans quantitats de potència.La soldadura per ultrasons és un procés de producció eficient.Lingke Ultrasonic és capaç de produir soldadures d'alta qualitat en temps de cicle d'un segon utilitzant eines i generadors d'alta qualitat i alt rendiment (fins a 12 kW). Aquestes connexions tindran una excel·lent capacitat de transferència de corrent, una resistència de contacte mínima i una força excel·lent.

La unió d'alumini i coure sovint es converteix en una dificultat per automatitzar el procés de soldadura.Soldadura de metalls per ultrasonsés una excel·lent solució per unir de manera permanent aquests dos materials.

A més dels productes tecnològicament avançats, Lingke Ultrasonic també ofereix serveis d'aplicació d'alta qualitat i en profunditat i realitza treballs de soldadura, sobretot tenint en compte els aspectes de qualitat i econòmics.Per als nostres clients, actuem com a consultors i solucionadors de problemes d'aplicació en la unió per ultrasons de metalls no fèrrics.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.