Els avantatges de la "soldadura de plàstics per ultrasons" ajuden a millorar l'eficiència de la producció de productes

La soldadura per ultrasons és un mètode de soldadura en què dues peces de plàstic termoplàstic es fusionen a causa de la fricció i la calor generada entre les molècules superficials sota l'acció de la vibració ultrasònica.
La soldadura per ultrasons és molt ràpida durant la soldadura.La soldadura pot tenir èxit en un segon.No només estalvia temps,soldadura per ultrasonstambé té els següents avantatges:

L'equip de la màquina de soldadura de plàstic per ultrasons és fàcil d'instal·lar i operar.Només cal connectar-lo amb electricitat i gas per començar el processament i la producció.Els operaris no necessiten formació especial, només han de prémer el botó per recollir i col·locar les peces.​

La qualitat de la soldadura és alta.La soldadura per ultrasons pot aconseguir una soldadura perfecta i es pot garantir l'estanquitat a l'aigua i l'aire.I no hi haurà fum, ni olor en processar peces de plàstic ni contaminació de l'entorn de treball.​

welding horn mold

Alta seguretat.La màquina de soldadura de plàstic per ultrasons està controlada per dos botons, garantint la seguretat operativa.Es pot instal·lar un interruptor de peu en circumstàncies especials.

La consistència del producte és alta.L'equip està controlat per un cilindre.Un cop establerts tots els paràmetres de soldadura, els productes soldats tindran una gran consistència i una baixa taxa de ferralla.

La soldadura per ultrasons és molt versàtil.Els diferents productes només necessiten personalitzar motlles d'ultrasons especials per millorar la utilització de l'equip.

La soldadura per ultrasons és fàcil d'automatitzar. Equips de soldadura per ultrasonsté senyals de sortida i entrada, i només s'ha de connectar a l'equip d'automatització, per la qual cosa és fàcil realitzar l'automatització de l'equip.

L4000 ES

La soldadura per ultrasons s'utilitza àmpliament, però té grans requisits sobre la forma dels materials de soldadura.Lingke Ultrasonic pot oferir a les empreses un disseny personalitzat de serveis de soldadura per ultrasons, proporcionar suport tècnic especialitzat segons les necessitats del client i resoldre problemes com ara dificultats de soldadura causades per la forma complexa dels materials de soldadura.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.