Recomanació d'aplicació de màquines de soldadura per ultrasons servo-indústria de joguines

La indústria de la joguina és una indústria que està en constant desenvolupament i canvi.A mesura que canvien les demandes dels consumidors i avança la tecnologia, els productes de joguina s'actualitzen i milloren constantment.Cada cop hi ha més tipus de joguines i l'aspecte de les joguines s'està refinant gradualment per satisfer les necessitats dels diferents consumidors.

Per a diferents categories de joguines exquisides, els mètodes i requisits de producció han augmentat gradualment.Les joguines són productes d'ús habitual per als nens, de manera que la seguretat i la protecció del medi ambient són les característiques més importants de la indústria de la joguina.Els fabricants han de complir les normatives i estàndards pertinents per garantir la seguretat i la qualitat de les joguines i complir els requisits del desenvolupament sostenible.

welding machine

Com a tecnologia de soldadura eficient i precisa,màquina de soldadura per ultrasons servopot aconseguir una soldadura d'alta qualitat, millorar l'eficiència de la producció i assolir els objectius de connexió sense pèrdues i estalvi d'energia i reducció d'emissions.S'utilitza àmpliament en la fabricació de joguines.Avui parlarem de la informació rellevant sobre l'aplicació de la màquina de soldadura per ultrasons servo Lingke a la indústria de la joguina.Se us mostraran coses més interessants.

Beneficis de la màquina de soldadura per ultrasons servo Lingke a la indústria de la joguina
1. Alta seguretat:Durant el procés de fabricació, la màquina de soldadura ultrasònica Lingke no produirà substàncies nocives, ni produirà factors perillosos com ara alta temperatura i alta pressió, de manera que és molt segura i fiable.
2. Alta eficiència de producció:La màquina de soldadura ultrasònica Lingke adopta mètodes de producció automatitzats, que poden completar les operacions de soldadura de manera ràpida i eficient, millorar l'eficiència de producció i reduir els costos de producció.

toy

3. Bona qualitat de soldadura:Els punts de soldadura de la màquina de soldadura ultrasònica Lingke són molt forts i no fàcils d'afluixar, cosa que pot garantir l'estabilitat i la durabilitat de la joguina.
4. Ampli àmbit d'aplicació:La tecnologia de soldadura per ultrasons servo es pot utilitzar en la fabricació de joguines de diferents materials i formes.Les joguines fetes de plàstic, metall, fusta i altres materials es poden fabricar mitjançant la tecnologia de soldadura per ultrasons.

Ultrasons Lingkeés la primera empresa nacional que domina la tecnologia de soldadura per ultrasons a pressió servocontrolada i té una forta força tècnica.Lingke Ultrasonic és un expert en el camp deequip d'ultrasons.Té 30 anys d'experiència en aquest sector.El seu equip tècnic professional té molts anys d'experiència en R+D, disseny i manteniment.Si trobeu problemes relacionats amb la soldadura per ultrasons, podeu contactar amb nosaltres en qualsevol moment.Estem disposats a respondre les vostres preguntes i oferir assessorament.

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.