Aplicació de la soldadura de plàstic per ultrasons a la indústria d'equips de telecomunicacions

Bell va inventar el telèfon l'any 1875. I la ràdio va sortir l'any 1920. Durant molt de temps, la gent treballa en la facilitació de la comunicació i l'enfortiment de la comunicació interregional i entre dominis.La importància deequips de telecomunicacionstambé augmenta gradualment.

Endoll USB blanc inserit al costat de l'ordinador portàtil metàl·lic il·luminat amb un to blau tecnològic

Amb l'arribada de l'era 5G.Els equips de telecomunicacions han plantejat requisits més elevats per a la seva precisió, estabilitat, resistència i estètica.El concepte de desenvolupament sostenible també promou el processament i la producció d'equips de telecomunicacions perquè siguin més nets, ecològics i reciclables.

Soldadura per ultrasonsté un paper important en el processament i la producció d'equips de telecomunicacions.El procés de soldadura per ultrasons no només pot complir els requisits de soldadura d'alta precisió i sortida estable en la producció i processament d'equips de telecomunicacions.Però també proporciona una incrustació d'ultrasons més estable per a la incrustació de la femella que s'ha de soldar més fortament.

aïllar el banc elèctric blanc per carregar dispositius mòbils

La soldadura per ultrasons té un paper important en el processament i la producció de la indústria d'equips de telecomunicacions.Lingke Ultrasonic està compromès amb la R + D i la producció d'equips de soldadura de plàstic per ultrasons d'alt rendiment.I els fabricants professionals d'acoblament ofereixen serveis de soldadura per ultrasons.

Segons l'efecte de soldadura real i les necessitats de soldadura actualitzades constantment.Continuarem millorant i realitzant soldadures de sortida d'alta precisió i alta resistència de fundes de telèfons mòbils, carregadors de telèfons mòbils, adaptadors de corrent i altres equips de comunicació i accessoris relacionats!

Principi de la soldadura per ultrasons

Inserció de peces metàl·liques

Una peça metàl·lica, com ara una inserció roscada o un cargol, s'ha d'incrustar en un forat existent en una peça de plàstic.La peça metàl·lica entra en contacte amb la banya oscil·lant, que crea fricció entre les dues parts fonent el material plàstic.La pressió de la màquina desplaça el material ara elevat a l'estructura de la superfície de la peça metàl·lica.Un cop el material desplaçat s'ha solidificat, la peça inserida roman ben asseguda i resisteix a les forces de tensió i torsió.

Soldadura per ultrasonsés una alta tecnologia que es pot aplicar a tots els productes de plàstic de fusió en calent.No necessita dissolvent, adhesiu o altres materials auxiliars.Millorar la productivitat, el baix cost, millorar la qualitat del producte i la seguretat de la producció.

Soldadura per ultrasons.Converteix elxarxa AC(190-240V, 50/60Hz) en senyals d'alta tensió d'alta freqüència a través de la caixa d'alimentació, i després converteix els senyals en vibracions mecàniques d'alta freqüència mitjançant el sistema convertidor i els afegeix als productes de plàstic.La fricció d'alta velocitat es produeix entre les dues parts del producte plàstic i la temperatura augmenta.Quan la temperatura arriba al punt de fusió del propi producte, la junta del producte es fon ràpidament.I el producte es refreda i es forma sota una determinada pressió, per aconseguir una soldadura perfecta.

 

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.