Principals continguts de manteniment de la màquina de soldadura per ultrasons

Com a marca de soldadura per ultrasons amb seu a la Xina i orientada al món, Lingke Ultrasonics, les seves màquines de soldadura per ultrasons s'han utilitzat àmpliament a les tres principals indústries de plàstics,teixits no teixitsiembalatge, i ha proporcionat un gran nombre d'equips de soldadura de plàstic per ultrasons d'alta qualitat i solucions d'aplicació.

Sabem que no mantenir una màquina significa renunciar al seu valor de producció.Algunes fallades de l'equip de la màquina són causades per un ús i un manteniment inadequats per part de les persones.Per tant, seguir estrictament els mètodes de manteniment correctes i professionals pot allargar eficaçment la vida útil de la màquina i garantir la seguretat dels operadors.Així doncs, com realitzar el manteniment diarimàquines de soldadura per ultrasons?

High power welding machine

Principals continguts de manteniment de la màquina de soldadura per ultrasons
1. Oli els cargols horitzontals
Els cargols horitzontals s'han de revisar regularment per veure si estan lubricats per garantir el funcionament normal de la màquina.
2. Manteniment de brides
Comproveu si la brida està bloquejada.Si està solt, no només afectarà l'efecte de la soldadura, sinó que també escurçarà la vida útil de la màquina de soldadura.
3. Deixeu la posició de la plantilla de bloqueig de la placa de pressió
Quan premeu la placa per bloquejar la plantilla, cal deixar una distància de dos centímetres entre la platina i està prohibit treure el motlle superior o inferior de la platina, en cas contrari, provocarà danys aixafats a la plantilla.

plastic welding machine

4. Els forats de la placa de pressió necessiten manteniment.
Els forats dels cargols de la placa inferior s'han de ruixar amb oli lubricant per evitar que els brots de l'interior s'oxidin.
5. Lubricació i manteniment de la ranura de la cua de mil
Si la part de la ranura de la cua de milano no està lubricada durant molt de temps, es produirà una fricció seca, cosa que farà impossible ajustar l'alçada del motlle i el fuselatge sense problemes.
6. Banya de soldaduramanteniment
La part del cargol de la banya de soldadura també s'ha de lubricar per mantenir la suavitat de manera que es mantingui suau durant els processos de bloqueig i desmuntatge.

Es pot dir que el manteniment dels equips és l'essència d'allargar la vida útil de la màquina.Mitjançant el manteniment rutinari, podem comprendre completament els canvis en l'estat tècnic i el desgast de l'equip, i eliminar ràpidament els perills de l'equip basant-nos en les conclusions de la inspecció per reduir els costos de reparació de màquines.

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.