Tecnologia de soldadura per ultrasons Lingke: nous vehicles d'energia

Amb el desenvolupament i el progrés de la ciència i la tecnologia.Els vehicles de nova energia són un tema candent a la indústria de l'automòbil avui, i les seves tecnologies relacionades també estan en constant innovació i desenvolupament, i seran més intel·ligents i automatitzades en el futur.Com a opció important per al transport futur, els vehicles d'energia nova tenen un gran potencial de mercat i perspectives de desenvolupament.La tecnologia de la màquina de soldadura per ultrasons s'ha convertit en una manera de connectar-sepeces d'automòbil.

Com tots sabem, els requisits de soldadura per a peces de vehicles d'energia nova són bastant alts i la precisió de la soldadura i la qualitat de producció dels productes estan estrictament controlades.Com a fabricant d'equips de soldadura industrial moderns, Lingke Ultrasonics té els avantatges d'una alta eficiència, estabilitat, precisió i alta precisió.És un enllaç important en la soldadura de peces d'automòbil i en la fabricació de carrosseries de vehicles de nova energia.

New energy vehicle

Aplicació de la màquina de soldadura per ultrasons Lingke en vehicles de nova energia
1. Camp de bateria de potència: l'equip de soldadura per ultrasons és adequat per a diversos escenaris d'aplicació, com ara soldadura de pestanyes de bateria de liti, soldadura PACK, soldadura de costura d'alta velocitat de col·lector de corrent compost i soldadura de peces d'elèctrode positiu de bateria de níquel-hidrogen, especialment en la bateria de liti multi -Procés de soldadura de pestanyes de capa Té un paper insubstituïble i és un equip necessari en el procés de producció i muntatge de les cèl·lules de bateries d'alimentació.

2. Camp de semiconductors: la soldadura de terminals per ultrasons ha substituït el procés de soldadura tradicional, especialment la soldadura de terminals IGBT de grau d'automoció, que té una gran demanda.

3. Camp d'arnès de cablejat d'automoció: els equips de soldadura per ultrasons s'utilitzen principalment per soldar arnes de cables com ara línies de connexió de vehicles d'energia nova, línies de connexió de pila de càrrega i línies de connexió d'electrodomèstics.

L'anterior és la informació compartida per Lingke Ultrasonic.Si esteu interessats en Lingke Ultrasonic, benvingut al lloc web oficial de l'empresa:https://www.lingkesonic.com//per a la consulta en línia, estem encantats d'atendre't!

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.