La soldadura per ultrasons Lingke garanteix que els components del dispositiu mèdic mantinguin la funcionalitat

Els requisits de qualitat i seguretat dels components del sector mèdic són molt elevats: a més de l'estanquitat, la resistència i la generació mínima de partícules, la validació i l'estabilitat del procés també són factors importants en el procés de fabricació.Soldadura per ultrasons Lingkepot proporcionar un seguiment i traçabilitat del procés excel·lents, així com l'adquisició de dades.

 

Membranes, adaptadors i connectors semipermeables

Davant l'enorme repte de soldar o incrustar membranes semipermeables o pel·lícules primes, la soldadura per ultrasons pot gestionar-ho amb calma.A més, la tecnologia garanteix una funcionalitat il·limitada, l'estanquitat de la soldadura i la puresa de partícules, així com un alt rendiment.

 

Instruments quirúrgicsi Components funcionals

La carcassa dels components elèctrics protegeix la funcionalitat dels components interns sensibles.Especialment per a geometries de peces complexes, com ara fèrules per a eines quirúrgiques, la soldadura per ultrasons ofereix una solució amb precisió dimensional i estabilitat.

Contenidors de fluids i filtres

Els ultrasons poden aconseguir una soldadura ajustada i perfecta.El procés compleix totalment tots els requisits previs, com els necessaris per als filtres de sang i de diàlisi.Productes mèdics– El correcte funcionament del producte està molt relacionat amb la vida del pacient.

Materials de venda i embenat per ferides

Laminar o perforar diferents materials utilitzats en els apòsits de ferides per mantenir-los transpirables, estèrils i suaus, tot és possible amb la tecnologia d'ultrasons.A causa de la baixa entrada d'energia, la soldadura per ultrasons no té cap impacte negatiu en l'absorció i la sensació.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.