Tecnologia d'ultrasons Lingke per al tall i envasat d'aliments

El procés d'ultrasons pot complir bé els estrictes requisits d'higiene de la indústria alimentària.En el camp dels aliments, la tecnologia d'ultrasons Lingke s'utilitza principalment per tallar i envasar.

cutting cake

Tall d'aliments

Els processos de tall i processament d'aliments per ultrasons ofereixen una manera completament nova de tallar, tallar, transferir, alinear o lliurar una varietat de productes alimentaris, racionalitzant la producció, minimitzant el malbaratament de productes i reduint els costos de manteniment.
El tall industrial d'aliments tous, com ara carn, pa, entrepans, pastissos i pastissos, etc., exigeix ​​la tecnologia de tall i els ganivets: la superfície de tall ha de tenir un aspecte net i l'objecte de tall no s'ha de deformar i adherir-se com el menys possible.
Tallamb la tecnologia d'ultrasons Lingke pot reduir considerablement la fricció entre l'objecte de tall i l'einabanya de soldadura, evitant l'adherència i la deformació durant el procés de tall.S'aconsegueixen resultats de tall extremadament nets fins i tot amb un cicle de funcionament elevat.

food packaging

Embalatge d'aliments

Les ones ultrasòniques poden segellar a través de residus com ara gotes de líquid, petites quantitats de pols o material fibrós que pugui estar present a la zona de segellat.El procés no requereix adhesius i/o dissolvents.
Embalatge per ultrasonsEls segells es formen quan l'energia mecànica d'alta freqüència (ultrasò) es transfereix a dues o més capes de material termoplàstic.Forma enllaços moleculars forts i fiables entre capes.Gairebé tots els materials d'embalatge i laminats amb capes o recobriments de segellat termoplàstics són adequats per asegellat ultrasònic (soldadura)procés.
Tant el segellat hermètic com el segellat pelable es poden aconseguir mitjançant la tecnologia d'ultrasons Lingke, com ara bosses de suport prefabricades, bosses de segellat de vores, envasos de pel·lícules de bosses de tub, envasos de begudes, segellat de pel·lícules de broquets, tasses, bols, etc., i cintes de mànega Després segellar el paquet, enganxar etiquetes, etc.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.