L'exposició de fabricació intel·ligent Lingke Ultrasonics SPS Guangzhou va concloure amb èxit!

El 6 de març de 2024, l'Exposició de fabricació intel·ligent SPS Guangzhou de tres dies (Exposició internacional de tecnologia i equips de fabricació intel·ligent de Guangzhou) va concloure amb èxit a l'àrea B del complex firal d'importació i exportació de la Xina a Guangzhou.

SPS exhibition

L'escala d'aquesta exposició és enorme, amb més de 500 marques i empreses conegudes del sector a casa i a l'estranger reunides per mostrar conjuntament els últims productes, les millors tecnologies i solucions en el camp global de l'automatització industrial als participants.

Guanya el mercat amb qualitat i crea el futur amb la tecnologia.Com a marca de gamma alta desoldadura de plàstic per ultrasons, Lingke Ultrasonic ha estat exposat durant tres dies consecutius.Hi havia un flux interminable de clients que venien a l'estand per experimentar i comunicar-se, cosa que el va convertir en el focus d'aquesta exposició.

SPS exhibition (2)

Com a empresa líder en equips de soldadura per ultrasons, Lingke Ultrasonic s'adhereix a la missió de liderar el desenvolupament de la tecnologia de soldadura de plàstic per ultrasons a la Xina i sempre es compromet a oferir als clients equips de soldadura per ultrasons d'alta eficiència, alt rendiment i alta seguretat i solucions d'aplicació.

En aquesta exposició, Lingke Ultrasonic va portar K3000 Servo, K745 Servo,Servo L3000i altres sèries de productes.L'aspecte de gamma alta i la potent actuació de les exposicions van atreure un gran nombre de visitants per aturar-se i comunicar-se.Mitjançant les explicacions sistemàtiques dels enginyers de vendes de tots els aspectes de l'estructura de l'equip, el procés de producció, les característiques del producte, els escenaris d'aplicació, etc., i l'ús de la màquina de soldadura per ultrasons Lingke per a demostracions de funcionament, les exposicions van ser molt reconegudes i elogiades pels visitants.Un gran nombre d'expositors van mantenir una gran conversa amb els enginyers de vendes, i van arribar a intencions de cooperació en els intercanvis posteriors.

SPS exhibition (3)

Al lloc de l'exposició, el Sr. Zhan Denghong, director d'aplicació d'ultrasons de Lingke, va ser entrevistat per l'estació de ràdio i televisió de Guangdong.Durant l'entrevista, va presentar:
Els models d'ultrasons de Lingke Ultrasonic Linggao i Lingke exposats en aquesta exposició s'han utilitzat àmpliament en la fabricació d'automòbils,equip mèdic, fabricació d'equips electrònics i altres camps.A més, Lingke Ultrasonic també pot proporcionar solucions d'aplicacions de futur basades en diferents demandes i característiques del procés per crear un major valor per als clients.

L'Exposició de fabricació intel·ligent SPS Guangzhou de tres dies va acabar amb èxit i la meravellosa història de Lingke Ultrasonic continua.

Amb 30 anys d'experiència acumulats, Lingke Ultrasonic no oblidarà la seva intenció original i seguirà endavant.Aquest viatge a SPS Guangzhou Intelligent Manufacturing Exhibition no només és una mostra de marca per a Lingke Ultrasonic, sinó que, el que és més important, és detectar els canvis del mercat, centrar-se amb precisió en les necessitats dels clients i aportar més innovació i productes d'alta qualitat a la indústria de la soldadura de plàstic per ultrasons. ..

Gràcies a tots els clients pels vostres comentaris i suport, i esperem veure-us al proper esdeveniment!

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.