Lingke Ultrasonics ajuda a actualitzar la indústria de productes sanitaris

A la vida diària, els productes sanitaris són béns de consum ràpid.A causa del seu ampli ventall d'usos i de la capacitat de proporcionar als consumidors un estil de vida còmode i higiènic, tenen atributs de consum imprescindibles.Això també significa que la comoditat, la pell, la sequedat i altres característiques dels productes sanitaris són factors que constitueixen les compres del consumidor.

Com a empresa líder en la indústria de la soldadura per ultrasons, Lingke Ultrasonic pot oferir als fabricants de productes sanitaris una sèrie deprofessional personalitzatserveis i suport d'equips.Els processos de soldadura innovadors i eficients poden ajudar els fabricants a maximitzar els rendiments.

sanitary products

Reduir el consum de material
Reduir costos i augmentar la producció
Soldadura per ultrasonsés una tecnologia de muntatge eficient, neta, respectuosa amb el medi ambient i lliure de contaminació.En comparació amb altres processos de soldadura tradicionals, no cal utilitzar adhesius addicionals ni altres consumibles.Les bandes elàstiques elàstiques es cusen contínuament al producte mitjançant la màquina de soldadura de plàstic per ultrasons Lingke per aconseguir un efecte de soldadura sense estrènyer marques ni fuites laterals.Al mateix temps, com que no s'utilitza cap adhesiu, es redueix el consum de material i els problemes relacionats amb el procés, cosa que pot millorar eficaçment l'eficiència de la producció del producte i reduir els costos de producció.

plastic welder L3000 ServoⅡ

Artesania de precisió
Millorar l'eficiència econòmica
Quan es produeixen i processen productes sanitaris, es requereix una tecnologia de producció contínua, i l'eficiència i la precisió són principis importants.L'eficiència del muntatge, la qualitat del producte, el grau de desgast, l'economia, etc. són consideracions principals.No obstant això, aquests factors són difícils de satisfer amb els processos convencionals.Elequips de soldadura per ultrasonsdesenvolupat per Lingke Ultrasonic pot satisfer les múltiples necessitats de producció dels fabricants.
· Emmagatzemar una varietat de receptes de soldadura, estalviant temps en la configuració de paràmetres i millorant l'eficiència del muntatge.
· Suport al sistema MES per reduir la taxa de ferralla mitjançant el control en temps real dels indicadors de qualitat.
· Admet l'autodiagnòstic de fallades, que pot comprovar diverses funcions de commutació del fuselatge.Quan es produeix una fallada, es pot enviar un missatge d'alarma a temps per reduir les pèrdues econòmiques causades per una fallada de l'equip.

plastic welding series

Personalització personalitzada
Liderant una nova era de consum
A mesura que augmenten els ingressos i la consciència sobre la higiene dels residents, la gent s'adona que, a causa de les diferències en els cossos humans, tenen diferents experiències i sentiments sobre el mateix producte d'higiene.Lingke Ultrasonic pot ajudar els fabricants a respondre ràpidament a la demanda del mercat, competir amb la diferenciació i convertir-se en un model industrial.
·Format: el procés de soldadura per ultrasons Lingke s'utilitza per introduir energia als punts de soldadura d'una manera específica per garantir la suavitat i la comoditat del producte.
·Tall: Amb l'ajuda dels equips de soldadura per ultrasons Lingke, es poden perforar i tallar teixits multicapa mentre segellen els talls sense deformacions a causa del sobreescalfament, assegurant una superfície de tall neta i refrescant.
·Impressió/laminació: la màquina de soldadura per ultrasons de Lingke pot ajustar diferents amplades de bandes de vora segons les necessitats, facilitant la impressió precisa de bandes de vora.

Com a soci de confiança de les empreses de productes sanitaris, Lingke Ultrasonic es compromet a utilitzar equips i solucions de soldadura avançades per superar els problemes de soldadura dels fabricants, satisfer les seves necessitats de producció eficients i precises i, finalment, aconseguir el retorn esperat de la inversió.

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.