Lingke Ultrasonic ajuda a la innovació i l'actualització industrial!

Es pot dir que la soldadura és una de les tecnologies més importants de la societat moderna.A la nostra vida diària, des d'avions, trens d'alta velocitat, vaixells, cotxes i altres mitjans de transport, fins a joguines, electrodomèstics, envasos d'aliments i altres necessitats quotidianes habituals, la soldadura per ultrasons Lingke està present.Es pot dir que la tecnologia de soldadura per ultrasons Lingke té un paper indispensable en la indústria manufacturera.

Lingke Ultrasonic utilitzarà diferents mètodes de soldadura quan s'enfronti a productes de diferents materials.En el camp de la soldadura de plàstics, hi ha 6 mètodes de soldadura comuns.Són soldadura per ultrasons, soldadura de placa calenta, soldadura de rotació, soldadura d'alta freqüència i soldadura de fusió en calent.A més de les màquines de segellat de plàstic, avui farem una ullada als principis de soldadura i camps aplicables de tres d'elles!

platic welder

Soldadura per ultrasons
El principi desoldadura de plàstic per ultrasonsés generar senyals d'ona sinusoïdal d'alta tensió i alta freqüència a partir d'un generador de senyals, convertir-los en energia de vibració mecànica d'alta freqüència mitjançant un transductor i, a continuació, acoblar les vibracions amplificades a les peces de plàstic que s'han de soldar a través de la banya i el capçal de soldadura. .D'altra banda, la fricció d'alta freqüència a alta pressió fa que la superfície de contacte de plàstic es fongui instantàniament a alta temperatura.Després que l'ona ultrasònica s'aturi, les dues peces de plàstic es solden juntes després d'un curt període de pressió i refredament.El procés de soldadura generalment no supera un segon i la força de la soldadura pot ser tan alta com comparable al cos.
Aplicable: niló, polièster, polipropilè, algun polietilè, etc. Àmpliament utilitzat en diverses indústries com ara electrodomèstics, peces d'automòbils, joguines de plàstic, papereria, cosmètics, etc.

LK-RH3000-ADV-智能型(PLC控制)

Soldadura per fusió en calent
La placa calenta de metall escalfa directament la superfície de soldadura de les peces de plàstic fins que s'arriba a un determinat punt de fusió.La placa calenta surt i després aplica una certa pressió a les dues peces de plàstic juntes i les refreda per aconseguir el propòsit de la soldadura.
Adequat per a: soldadura de peces de plàstic termoplàstic com ara PE, PP, niló, ABS, acrílic, etc., com ara llums de combinació d'automòbils, dipòsits d'aigua, anells d'equilibri de rentadores, barrils de polvorització, aspiradores i altres peces de plàstic refractari ultrasònic i grans -peces de forma especial de mida.

spin welding machine

Soldadura per gir
Durant la soldadura, una peça de plàstic es fixa i l'altra de plàstic gira a gran velocitat impulsada pel motor, fent que les superfícies de contacte de les dues peces de plàstic es freguen entre si i generin una fusió a alta temperatura.Un cop s'atura la rotació, s'utilitza la pressió externa per conduir les parts amunt i avall.Les peces de treball es solidifiquen en una, convertint-se en un enllaç permanent.
Aplicable: PE, PP, niló, PET i altres tubs rodons, elements de filtre d'osmosi inversa domèstica, elements de filtre industrials, elements de filtre mèdics, gots de plàstic, subministraments de jardineria (capçals d'aspersió, nebulitzadors, capçals de canonada d'aigua, etc.), boles de joguina, automòbils Peces rotatives com ara gots de filtre d'oli de moto i capçals de dutxa.

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.