Lingke Ultrasonic ajuda els fabricants d'automòbils a crear cotxes més lleugers i eficients en combustible

Lingke Ultrasonic ofereix una gamma de tecnologies de soldadura que ajuden els fabricants d'automòbils de tot el món a reduir el pes i les emissions dels vehicles i crear vehicles més lleugers i eficients en combustible.
Des de col·lectors fins a bidons de carboni, la gamma completa de tecnologies de soldadura de Lingke Ultrasonic per a components de la sala de màquines pot ajudar els fabricants d'automòbils a reduir costos i complir amb estàndards de combustible més estrictes.Ja sigui utilitzant els últims avenços en làser, vibracions, ultrasons i altres tecnologies, o aplicant tecnologies de soldadura provades en el temps, com ara placa calenta, infrarojos, alta temperatura i rotació, Lingke Ultrasonic pot treballar amb vostè per dissenyar i implementar la solució adequada.

Car engine intake manifold

Colector d'admissió
Reduir el pes corporal del vehicle és un objectiu clau per als fabricants d'automòbils.La tecnologia de soldadura per ultrasons de Lingke pot ajudar els fabricants a assolir aquest objectiu i garantir una major producció.Mitjançant la tecnologia de soldadura per vibració, el col·lector es pot fer utilitzant dues meitats unides entre si en lloc d'haver de ser modelat com una sola peça.Això redueix costos i escurça els temps de cicle.

The new turbocharger for the car

Carcassa Turbo
En empaquetar més components als cilindres existents, la sobrealimentació permet als fabricants d'automòbils fer que els motors de pistons més petits siguin igual de potents, reduint així les emissions.Ultrasons de Lingkesoldadura de plàsticLa tecnologia pot fabricar carcassas d'escapament per a turbocompressors perquè puguin suportar condicions de funcionament dures d'alta temperatura i alta pressió.La tecnologia permet als fabricants assolir els objectius per reduir el pes corporal i el cost.

plastic welding machine

Lingke Ultrasonic té tot el necessari per al més alt nivell de procés de producció.És una empresa nacional d'alta tecnologia, una empresa especialitzada i nova de la provincia de Guangdong i un centre de recerca de tecnologia d'enginyeria ultrasònica provincial de Guangdong.Disposa d'un sistema de gestió de qualitat ISO9001, sistema de gestió de propietat intel·lectual, certificació CE, etc. Qualificacions, us oferim resultats de soldadura de la més alta qualitat, materials d'eines seleccionats i un estricte control de processos mitjançant programari de gravació per a la verificació i control de qualitat, així com un projecte professional. capacitats de gestió.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.