Lingke Ultrasonic Primer article per compartir l'historial de creixement de la soldadura per ultrasons

Amb el desenvolupament continu de la nova energia domèsticaindústria de l'automòbil, la demanda de tecnologia de soldadura a la indústria de l'automòbil també s'actualitza constantment.Els materials, l'estructura i el procés utilitzats en els vehicles de nova energia són diferents dels cotxes tradicionals, de manera que es necessita una tecnologia de soldadura més eficient, respectuosa amb el medi ambient i econòmica per satisfer les necessitats de producció.

En aquest context, la tecnologia de soldadura per ultrasons, com a mètode de soldadura eficient, respectuós amb el medi ambient i econòmic, es veu afavorida gradualment per la indústria de l'automòbil.La tecnologia té les característiques d'alta qualitat, alta eficiència, baix cost i sense contaminació, i és adequada per a la producció de panells interiors d'automòbils, bateries d'alimentació, motors i altres components.

De fet, el desenvolupament de la tecnologia de soldadura per ultrasons ha estat només unes dècades.La primera tecnologia de soldadura per ultrasons va ser proposada per Jones i altres als Estats Units l'any 1956. A la dècada de 1960, els Estats Units, Suïssa, el Japó, el Regne Unit, l'Alemanya Occidental i la Unió Soviètica van començar a estudiar aquesta tecnologia de soldadura i la van posar en pràctica. aplicació pràctica.

Com que la soldadura de plàstic requereix molta potència, i fins a les últimes dues o tres dècades, el plàstic s'ha utilitzat àmpliament en l'enginyeria pràctica i la vida diària, però també fins a l'última dècada, amb el desenvolupament de la indústria electrònica bàsica i el desenvolupament reeixit detransductors d'alta potència, la soldadura de plàstic per ultrasons s'ha desenvolupat gradualment.

Per descomptat, la tecnologia de soldadura per ultrasons de la Xina va començar més tard, actualment, la primera empresa nacional que domina la tecnologia de soldadura de plàstic per ultrasons de pressió de servocontrol, LINGKE ULTRASONICS CO., LTD (coneguda com Lingke Ultrasonic), acaba de ser establerta fa 30 anys, que és l'anterior de la Xinafabricants d'equips de soldadura per ultrasons.

El desenvolupament va començar tard i, naturalment, quedarà enrere de la gent durant un temps, i el mercat de gamma alta de la soldadura per ultrasons ha estat monopolitzat per empreses europees durant molt de temps.Ara la Xina s'ha convertit en el mercat de soldadura més gran del món, espero que els fabricants privats d'equips de soldadura representats per Lingke Ultrasonic puguin innovar activament, prestar més atenció a la fabricació magra i a la fabricació de gamma alta, liderar el desenvolupament de la tecnologia de soldadura de plàstic per ultrasons de la Xina i ocupar la gamma alta tan aviat com sigui possible esdevingui insubstituïble!

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.