Apreneu a utilitzar els llums de cotxe LED de soldadura ultrasònica Lingke en un minut

Sovint veiem una varietat de llums de cotxes.De fet, aquests llums de cotxe estan estretament connectats amb màquines de soldadura de plàstic per ultrasons, perquè la soldadura de plàstic per ultrasons pot soldarcarcassa de plàstic per a cotxesjunts per formar una coberta completa de la llum del cotxe.Per tant, deixeu que Lingke Ultrasonic us porti a entendre com es solda la carcassa de la llum LED del cotxe.

factory

ElFars LEDEls vehicles elèctrics purs es componen principalment de sis parts: màscara acrílica, coberta ABS, perles de llum LED de xip, balancí fix de goma suau a prova d'humitat i part posterior ABS.Per aconseguir millor el nivell impermeable de convertir-se en un indicador de senyal, s'ha de prestar atenció a molts aspectes durant el procés de producció, processament i producció.

back car light.

A causa dels seus requisits d'estanquitat, s'ha d'utilitzar juntament amb equips de soldadura per ultrasons durant el muntatge.Desfer-se del mètode de fusta contraxapada original no només resol el problema de l'alta eficiència, sinó que també garanteix la protecció del medi ambient i la neteja de la línia de producció.

S'ha de prestar atenció als aspectes següents durant el procés de producció de soldadura:
1. En fer juntes de soldadura per ultrasons, s'ha de deixar un buit d'1 mm en funció del diagrama tridimensional.Un ajust de transició excessiu rascarà fàcilment la superfície del producte i afectarà l'aspecte durant el procés de soldadura.

2. En la fabricació, implica el problema d'utilitzar dues eines especials per a un producte, perquè es necessiten dos motlles per al muntatge complet, i en el muntatge del motlle s'ha de parar atenció a la consistència i l'ajust de la superfície en contacte amb el producte. .Màquina de soldadura per ultrasons.

Spike welding

3. Tenint en compte la productivitat, cal girar i soldar per formar una versió millorada de l'eina especial, que no només millora l'eficiència sinó que també redueix la inversió humana.

Lingke Ultrasonic és la primera empresa nacional d'alta tecnologia que domina la tecnologia de soldadura per ultrasons a pressió servocontrolada.Compta amb un equip tècnic amb 30 anys d'experiència en R+D i fabricació d'ultrasons, i està compromès amb el desenvolupament, la fabricació i la digestió de la tecnologia suïssa per a equips de soldadura de plàstic per ultrasons d'alt rendiment.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.