En quines indústries es pot utilitzar el "soldador de plàstic per ultrasons"?

Les màquines de soldadura de plàstic per ultrasons es poden utilitzar en molts llocs de la vida, com ara subministraments d'impressió, assistència mèdica, peces d'automòbil, telecomunicacions electròniques, electrodomèstics, embalatges, joguines, articles de papereria, necessitats diàries, etc.

Peces d'automòbils
Les ones ultrasòniques es poden controlar mitjançant programes informàtics per soldar peces grans o irregulars com ara para-xocs, portes davanteres i posteriors, llums, llums de fre, etc. Amb el desenvolupament de carreteres de gamma alta, la soldadura per ultrasons s'utilitza cada cop més per als reflectors.

Luminous headlights cars

Electrodomèstics
Mitjançant certs dissenys i personalització del motlle, la màquina de soldadura es pot utilitzar per a: pantalles de làmpades fluorescents portàtils, portes de planxa amb vapor, carcassa de TV, panells transparents de ràdio i gravadora, rectificadors de potència, suports de cargol de carcassa de TV, carcassa de làmpades reductores de mosquits, rentadora. piques de deshidratació, etc. Electrodomèstics segellats, forts i bonics.

Electrònica
Els productes electrònics com ara unitats flash USB, carregadors, endolls i caixes d'ordinador estan dissenyats mitjançant solucions d'automatització d'ultrasons per permetre als usuaris aconseguir una producció a gran escala alhora que garanteixen els requisits de qualitat del producte.

USB-C Type cable connector

paquet
Les màquines de soldadura per ultrasons es poden utilitzar per a bols d'un sol ús de cantina comuna, cartrons de llet, etc., així com el segellat de mànegues i la connexió de corretges d'embalatge especials.

Indústria de papereria i joguines
Tots els articles de papereria i joguines de forma rodona, quadrada i irregular es poden soldar amb màquines de soldadura.A causa de l'ús de la tecnologia ultrasònica, els productes són nets, eficients i forts, eliminant la necessitat de cargols, adhesius, coles o altres productes auxiliars, reduint els costos de producció i fent que els productes siguin més duradors.La competitivitat de les empreses al mercat s'ha millorat molt.

Per obtenir més coneixements sobre ultrasons, us convidem a consultar i prestar atenció a Lingke Ultrasonics
Lloc web oficial de l'empresa:https://www.lingkesonic.com//, estem aquí per servir-vos de tot cor!

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.