Com reparar els productes de soldadura per ultrasons Telsonic si funcionen malament

La demanda de sistemes d'automatització complexos i eficients a la indústria de producció està augmentant, i el concepte d'automatització cobreix diferents àrees d'aplicació de la tecnologia ultrasònica:sistemes de soldaduraintegrat en sistemes d'automatització, components individuals utilitzats en tipus especials de màquines de soldadura, o ús flexible en cèl·lules robòtiques.

Com reparar el vostre producte de soldadura per ultrasons Telsonic si es trenca?Podeu posar-vos en contacte amb Lingke Ultrasonic per a la reparació.Lingke Ultrasonic és un expert en el camp dels equips d'ultrasons amb 30 anys d'experiència en la indústria.El seu equip tècnic professional té molts anys d'experiència en R+D, disseny i manteniment.

plastic welding machine 2

 

fabricants de màquines de soldadura de plàstic

Màquina de soldadura ultrasònica torsional TPS amb servei de Lingke, màquina de soldadura ultrasònica lineal USP, màquina de soldadura ultrasònica de mà HabdySrar Ebergy, sistema de soldadura de metalls per ultrasons innovador digital Telso@TerminalTT7, sistema de soldadura MPX, Telso@Splice TS3, Telso@Splice TS6, etc. TELSONIC. productes de soldadura.

Lingke ultrasònicprocés de servei de manteniment:
1. Consulta i comprensió
Quan el client demana consulta, els nostres enginyers tècnics pregunten sobre la fallada de l'equip i fan una anàlisi preliminar per determinar la possibilitat de reparació;
2. Resolució de problemes
Els nostres enginyers tècnics acudeixen a la porta per al manteniment/a través de vídeo i resolen problemes de l'equip de soldadura per ultrasons Telsonic, determinen la causa de la fallada i proporcionen suggeriments de manteniment als clients;
3. Determineu el pla
Comunicar-se amb els clients, sol·licitar les seves opinions i passar al següent pas després de la confirmació;
4. Peces de recanvi
Si la fallada de l'equip de soldadura per ultrasons Telsonic és causada per danys a una determinada peça, els nostres enginyers tècnics seleccionaran peces amb les mateixes especificacions que les peces originals i les substituiran d'acord amb els procediments operatius;
5. Prova i depuració
Els nostres enginyers tècnics provaran i depuraran l'equip per garantir el funcionament normal de l'equip i, a continuació, el client farà el pagament després de confirmar que la reparació ha tingut èxit.

Resolució de problemes de soldadura per ultrasons

Lingke Ultrasonic és la primera empresa nacional a dominarsoldadura ultrasònica a pressió servocontroladatecnologia i té una forta força tècnica.Sempre estem disposats a respondre les vostres preguntes i oferir-vos assessorament, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.