Centreu-vos al saló d'electrònica de consum Lingke Ultrasonic mostra la força de la Xina en la innovació científica i tecnològica

El 12 de gener, el Consumer Electronics Show (CES) de quatre dies a Las Vegas, EUA, va acabar i aquest esdeveniment tecnològic d'influència mundial va atreure més de 4.000 empreses de més de 150 països i regions.
Segons les estadístiques, més de 1.100 empreses xineses van participar al Las Vegas Consumer Electronics Show, reflectint la forta força innovadora de "Fabricació intel·ligent de la Xina” mostrant tecnologies i productes innovadors en els camps de la intel·ligència artificial, la robòtica, la llar intel·ligent, els vehicles elèctrics, l'energia neta, etc.

Consumer electronics

Amb el progrés i el desenvolupament de la ciència i la tecnologia, l'electrònica de consum conté una vitalitat il·limitada i un impuls d'innovació i, per tant, va donar lloc a noves oportunitats de desenvolupament.Durant l'exposició es van celebrar més de 200 fòrums, amb representants d'empreses i experts centrats en les noves tecnologies i oportunitats a la indústria de l'electrònica de consum i discutint les tendències i els reptes de la indústria.
Ltd. (d'ara endavant anomenadaUltrasons Lingke) ha estat cridant l'atenció dels fabricants d'electrònica de consum pels seus equips de soldadura de plàstic per ultrasons d'alta precisió.

Originat l'any 1993, Spirit Tech Ultrasonics és un fabricant d'equips impulsat per la tecnologia dedicat a oferir als fabricants d'electrònica de consum tecnologies de muntatge flexibles i avançades que compleixin els requisits de qualitat, rendiment i estètica del producte.Podem oferir als fabricants serveis d'anàlisi de materials, desenvolupament de processos, muntatge de productes i validació de processos per ajudar-los a resoldre els reptes del desenvolupament de nous productes i assolir els objectius de muntatge ràpid".

welding machine

En l'actualitat, l'electrònica de consum avança cap a la direcció de la intel·ligència i la personalització, que requereix que els fabricants enforteixin contínuament la innovació tecnològica, millorin el contingut i el rendiment de la tecnologia del producte.Lingkemàquina de soldadura per ultrasons servoAmb alta consistència, alta precisió, alta eficiència, baix cost, fàcil d'operar i altres característiques, pot soldar amb precisió i eficàcia una varietat de materials, el mecanisme de les peces electròniques fines, per ajudar els fabricants a millorar l'eficiència de la producció, per garantir la competitivitat. del producte al mateix temps, per mantenir un creixement saludable dels marges de benefici operatius, de manera que sigui invencible davant la ferotge competència del mercat".

Com un dels esdeveniments de la indústria tecnològica de consum més grans del món, el Las Vegas Consumer Electronics Show (LVCES) sempre s'ha considerat com la "veleta" del camp internacional de l'electrònica de consum.A la fira d'enguany, diverses empreses xineses van guanyar premis per les seves tecnologies i productes innovadors, cosa que reflecteix el fet que "Made in China" avança cap a "Made in China".

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.