Muntatge i soldadura de productes electrònics, Lingke Ultrasonic aporta una nova generació de solucions de fabricació

En un món cada cop més interconnectat, els components i dispositius electrònics són punts crítics des de la informàtica, les comunicacions, la producció massiva i l'emmagatzematge d'energia fins al control ambiental i l'entreteniment.A la recerca de solucions de fabricació de nova generació,fabricants d'electrònicapot triar entre la gamma de tecnologies d'ultrasons, làser, vibracions, reblats i neteja de Lingke per a solucions de soldadura flexibles, eficients i de gran volum que siguin competitives en un entorn que canvia ràpidament.

laptop power adapter isolated on white background

Dispositius, carregadors i adaptadors

La producció massiva de carregadors compactes per a dispositius que consumeixen energia, com ara telèfons intel·ligents, tauletes i ordinadors portàtils, requereix la capacitat de connectar plàstics i metalls conductors amb gran resistència i fiabilitat.Lingke Ultrasonic ofereix solucions provades, des de la selecció de materials i el disseny de la connexió fins a la gestió de la qualitat basada en dades i les proves de rendiment.

VR Smart devices Virtual reality

Equips VR/AR

Els productes de realitat virtual i de realitat augmentada combinen sentit futurista i ergonomia per oferir als usuaris vistes, audiovisuals i percepcions realistes.Des de la unitat de visualització, càmeres, marcs i lents, fins a controladors de mà i altaveus, la qualitat i l'estètica del muntatge són crucials.L'ús de la tecnologia d'ultrasons Lingke combina precisió i productivitat, muntant productes sense l'ús de fixacions, adhesius o consumibles.

Electronic component

Components electrònics IoT

La construcció de l'Internet de les coses (IoT) requereix components electrònics com ara PCB, interruptors, actuadors, controls de motor, sensors de flux/pressió/temperatura, etc. per capturar i transmetre dades operatives amb una precisió similar a l'ordinador i perfectament en equips industrials i dispositius de consum. .córrer a terra.Metall ultrasònic de Lingke isoldadura de plàsticLes solucions us ajuden a produir components electrònics robusts en grans volums amb una qualitat constant.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.