Com ajuda la tecnologia de soldadura per ultrasons als productes electrònics a aconseguir la miniaturització i el pes lleuger?

En l'estructura del producte electrònic, el disseny tendeix a la miniaturització, els requisits de muntatge del producte tendeixen a millorar avui en dia.Com assegurar-se que tant per aconseguir el petit producte electrònic d'embalatge de plàstic.Però també tenir en compte el rendiment i l'aspecte del producte s'ha convertit en un gran mal de cap del fabricant.

Adaptador de corrent per a portàtils aïllat sobre fons blanc

Però la tecnologia tradicional d'embalatge de plàstic té molts defectes (com ara cost elevat, baix rendiment, fràgil, etc.).Així, segons l'embalatge d'aquests productes, cal tenir en compte l'estructura del producte.La fiabilitat del procés i l'eficiència de la producció, el mercat necessita amb urgència una manera més econòmica.Tecnologia d'embalatge de carcassa de plàstic electrònic més duradora.

Processos d'embalatge tradicionals habituals actualment

Disseny de sivella:funcionament senzill, baix cost de producció.Però baixa resistència del producte i fiabilitat mitjana.

 

Disseny del cargol:senzill i convenient.Però es requereixen més accessoris en el procés de processament.Tot i que la resistència mecànica és alta, el segellat de l'envàs del producte és mitjà.

 

Disseny adhesiu:Bona compatibilitat amb materials i mides de la carcassa, però alt cost, temps de cicle llarg i rendiment general.

Tecnologia de soldadura de plàstic per ultrasons

A diferència del procés tradicional d'embalatge de carcassa, la tecnologia de soldadura de plàstic per ultrasons s'utilitza àmpliament en l'envasat de carcassa de petitsproductes electrònicscom els carregadors a causa dels seus importants avantatges de procés.

No requereix consumibles, estalvi d'energia i protecció del medi ambient

Soldadura per ultrasons LingkeEl procés no necessita afegir dissolvents ni altres productes auxiliars, sinó que converteix l'energia elèctrica en energia mecànica mitjançant un convertidor, que impulsa la fricció d'alta velocitat entre les carcassas de plàstic de petits productes electrònics per soldar i fondre, i es refreda i es posa sota pressió;al mateix temps, no es produirà cap gas nociu durant el processament, net i lliure de contaminació.

Es pot integrar amb línies de producció automatitzades per aconseguir una producció ràpida i eficient

Soldadura per ultrasons LingkeLa velocitat de processament és ràpida i el temps de soldadura d'un sol producte es pot ajustar de 0,01 a 9,99 segons;el procés de soldadura és senzill i l'operació és senzilla, la qual cosa estalvia molt costos laborals, millora l'eficiència de producció i realitza una producció ràpida i eficient.

Alt rendiment de soldadura i qualitat estable

Els paràmetres de soldadura es poden seguir i controlar mitjançant el sistema de programari de suport.Al mateix temps, alguns models admeten l'exportació de dades per ajudar els clients a millorar la qualitat de la soldadura.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.