La soldadura de plàstic per ultrasons pot ser impermeable?

La soldadura de plàstic per ultrasons pot ser impermeable?Crec que aquest és un problema que preocupa a molts fabricants.Després de tot, està relacionat amb el disseny del producte, el cost i altres qüestions.

Resposta de Lingke Ultrasonic: utilitzant la tecnologia de soldadura per ultrasons de Lingke, pot ser impermeable.
En termes generals, si la soldadura de plàstic per ultrasons és impermeable depèn de l'efecte global de molts factors, com ara la selecció de materials plàstics, el disseny de peces de plàstic i els paràmetres del procés de soldadura.
Lingke Ultrasonic us pot oferir un rendiment superiorequips de soldadura de plàstic per ultrasonsi solucions d'aplicació tècnica adaptades a les seves necessitats per resoldre problemes d'impermeabilització.

welding machine

Selecció de material impermeable
Des del punt de vista material, és més fàcil assolir els requisits d'impermeabilització mitjançant plàstics amorfs;és més difícil assolir els requisits d'impermeabilització dels plàstics semicristal·lins.

Disseny de peces de plàstic
①Com més gran sigui la mida de la línia d'ultrasons, millor serà el rendiment impermeable.
② Hi ha d'haver un disseny de línia ultrasònica tancada a tota la superfície de soldadura;a les cantonades de la línia d'ultrasons, es requereix un disseny de cantonada arrodonida per evitar l'acumulació de material fos per ultrasons i afectar la qualitat de la soldadura.
③En comparació amb el tipus bàsic, és millor utilitzar superfícies de soldadura de tipus ranura i cisalla.
④ Les dues peces de plàstic soldades s'han de col·locar amb precisió.
⑤ Evitar complexossoldadura per ultrasonssuperfícies com ara buits desiguals i grans.
⑥Penseu en afegir un anell de segellat

Paràmetres del procés de soldadura
Per tal de garantir el rendiment impermeable de la soldadura, el primer principi per establir els paràmetres del procés de soldadura és augmentar l'energia de soldadura.Tanmateix, l'excés d'energia de soldadura pot provocar defectes com ara trencaments i danys de peces de plàstic, cremades superficials i desbordament.Cal equilibrar tots dos aconseguir un equilibri entre.

factory

Ultrasons Lingkeva ser fundada l'any 1993. L'empresa s'ha compromès amb la investigació i el desenvolupament, la fabricació i la digestió de la tecnologia suïssa per a equips de soldadura de plàstic per ultrasons d'alt rendiment.Després de 30 anys d'acumulació, és el primer fabricant nacional que domina la tecnologia de soldadura per ultrasons a pressió servocontrolada.Si voleu saber més sobre la soldadura de plàstic per ultrasons, no dubteu a preguntar-nos en línia i us atendrem de tot cor.

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.