Aplicació d'equips de soldadura de plàstic per ultrasons a la indústria de peces d'automòbil

Amb l'objectiu de desenvolupar l'objectiu de "més lleuger, segur, millor rendiment i menor cost" per als productes d'automoció.La tecnologia actual de soldadura d'automòbils s'està expandint ràpidament sobre la base de la soldadura de materials tradicionals.I s'està avançant cap a un desenvolupament de direcció més avançat de "fabricació de soldadura de precisió".

Entre ells, elsoldadura de plàstic per ultrasonsla tecnologia es pot processar i formar alhora.El que pot donar un joc complet als avantatges deplàsticrendiment i posar-lo en producció amb una precisió més alta i una gran duresa.

Interior fosc del cotxe de luxe: volant, palanca de canvis i quadre de comandament.Cotxe dins.Seients còmodes de color beix, volant, quadre de comandament, climatització, velocímetre, pantalla.

In indústria de peces d'automòbil, la soldadura és l'enllaç clau en la fabricació de peces d'automòbils i carrosseries.Que té un paper de connexió.Al mateix temps, el model de producte d'automòbil és nombroses, l'estructura de formació és complexa.La soldadura de peces necessita una producció més professional i estandarditzada.La producció d'automòbils en la qualitat, l'eficiència i el cost dels requisits integrals estan augmentant.Hem decidit que el processament de soldadura d'automòbils necessita avançar amb la tecnologia de soldadura The Times:Soldadura per ultrasons.

Actualment, la tecnologia de soldadura de plàstic per ultrasons s'ha utilitzat amb èxit en la soldadura de para-xocs d'automòbils.Soldadura de quadres d'instruments i panells d'instruments, llums de fre, coixins d'aire, caixes d'eines de cotxes, panells de portes de cotxes i altres indústries de fabricació de peces relacionades amb el motor.

En els darrers anys, moltes peces metàl·liques tradicionals també han començat a substituir-se per plàstics.Com ara col·lectors d'admissió, agulles d'instruments, reforços de radiadors, dipòsits de combustible, filtres, etc. El creixement continu i el gran desenvolupament dels fabricants nacionals de marques d'automòbils han proporcionat una molt bona oportunitat per a l'aplicació i la recerca de noves tecnologies en el camp de la soldadura. .Els equips de soldadura per ultrasons amb baix consum d'energia, alta eficiència, no tòxics i no contaminants ajudaran al desenvolupament de la indústria de peces d'automòbil!

Principi de la soldadura per ultrasons

Soldadura per ultrasonsés una alta tecnologia que es pot aplicar a tots els productes de plàstic de fusió en calent.No necessita dissolvent, adhesiu o altres materials auxiliars.Millorar la productivitat, el baix cost, millorar la qualitat del producte i la seguretat de la producció.

Soldadura per ultrasons.Converteix elxarxa AC(190-240V, 50/60Hz) en senyals d'alta tensió d'alta freqüència a través de la caixa d'alimentació, i després converteix els senyals en vibracions mecàniques d'alta freqüència mitjançant el sistema convertidor i els afegeix als productes de plàstic.La fricció d'alta velocitat es produeix entre les dues parts del producte plàstic i la temperatura augmenta.Quan la temperatura arriba al punt de fusió del propi producte, la junta del producte es fon ràpidament.I el producte es refreda i es forma sota una determinada pressió, per aconseguir una soldadura perfecta.

Tanca

FER DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.