Zašto bi ultrazvučni aparati za zavarivanje plastike trebali biti podvrgnuti testiranju na starenje prije otpreme?

Detekcija starenja odnosi se na proces simulacije različitih faktora koji su uključeni u starenje proizvoda u stvarnim uslovima upotrebe i provođenje odgovarajućih eksperimenata za jačanje stanja.Ovaj eksperiment je uglavnom usmjeren na plastične materijale.Uobičajeno starenje uglavnom uključuje lagano starenje i starenje zbog vlage i topline., starenje vrućim zrakom.

Postoji prostorija za starenje koja se posebno koristi za detekciju starenja, koja se koristi za simulaciju okruženja starenja.Soba za starenje, poznata i kao soba za izgaranje, jedna je od opreme koja se najčešće koristi u različitim testovima starenja i široko se koristi uelektronika, kompjutere, komunikacije i druge oblasti.Prostorije za starenje se obično sastoje od omotačkih struktura, sistema vazdušnih kanala, kontrolesistema, konstrukcije za ispitivanje u zatvorenom prostoru, itd.

Aging test

 

proizvođača ultrazvučnih aparata za zavarivanje

Karakteristike kuća za starenje:
1. Zbog jedinstvenog dizajna sistema vazdušnih kanala i elektronskog kontrolnog sistema, može održavati visok stepen ujednačenosti temperature u prostoriji, što je mnogo više od sličnih proizvoda.Stoga je i kontrola temperature potrebna da bude precizna i visoko precizna.
2. Raspon podešavanja sobne temperature je širok i kontinuirano podesiv.Može se podesiti proizvoljno unutar opsega normalne temperature ~70℃.Proizvodi s višim temperaturama također se mogu dizajnirati prema višim zahtjevima kupaca.
3.Sistem ima potpune zaštitne funkcije koje osiguravaju siguran, dugotrajan, stabilan i nesmetan rad.
4.Pokretni prikaz temperature u više tačaka u prostoriji čini praćenje preciznim i jasnim.

Detekcija starenja Lingke ultrazvučnih mašina za zavarivanje plastike prije izlaska iz tvornice je bitan korak.Istovremeno, može biti i nestandardna opremaprilagođenoprema potrebama proizvođača, a kupcima se može isporučiti pribor za ultrazvučnu opremu.

 

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.