Koje proizvode je rotacioni aparat za zavarivanje pogodan za zavarivanje?

Rotacioni aparat za zavarivanje trenjemje vrsta mašine za topljenje koja može postići dobre efekte zavarivanja na plastičnim proizvodima visoke žilavosti koji nisu prikladni za ultrazvučno zavarivanje.

Princip je korištenje topline stvorene rotacijom plastičnih obradaka velikom brzinom i trljanjem jedni o druge kako bi se otopila kontaktna površina plastičnih obradaka.Ugao rotacije se može podesiti i on će se trenutno zaustaviti na postavljenoj poziciji.Zatim se koristi pritisak u cilindru kako bi se rad na gore i dolje uskladio.Kondenzacija postaje jedno i postaje trajna fuzija.

spin welding machine

Slijede neki primjeri slučajeva primjenemašine za centrifugiranje.Iz njih također možemo izvući zaključke i bolje iskoristiti mašine da nam služe, tako da upotreba mašina nije ograničena na ovo.
1. Rotaciono zavarivanje plastičnih školjki kućnih prečistača vode i filtera za vodu;
2. PE, PP, najlonski i drugi sferni, cijevni, benzinski filterski elementi moraju biti postavljeni i rotirani pod fiksnim uglom radi topljenja;
3. Plastični proizvodi koji moraju biti vodonepropusni i hermetički nepropusni kao što su dvoslojne čaše, termo čaše, igračke s loptom, spojevi za prskalice, itd. moraju biti spiralno zavareni.

spin welding

Lingke Ultrasonic je prvo domaće visokotehnološko preduzeće koje je ovladalo servo kontrolisanim pritiskomultrazvučna tehnologija zavarivanja.Ima tehnički tim sa 30 godina iskustva u istraživanju i razvoju i proizvodnji ultrazvuka.Predan je razvoju, proizvodnji i probavi švicarske tehnologije za ultrazvučnu opremu za zavarivanje plastike visokih performansi, te je savladao ultra-high-end tehnologiju ultrazvučnog zavarivanja.Sa više od 100 naučnih istraživačkih patenata i snažnom tehničkom snagom, njegovi proizvodi se široko koriste u preciznoj elektronici, auto dijelovima, medicinskoj opremi, materijalima za štampanje, kućanskim aparatima, kancelarijskim materijalima, igračkama, ambalaži za hranu i drugim poljima.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.