„Tkanje“ u „pametno“, Lingke ultrazvučna rješenja žele da „vidite“!

Lingke Ultrasonic, kao pouzdana tehnološka kompanija u oblasti ultrazvuka, kroz kontinuirano istraživanje i inovacije u oblasti tekstila, svojim inovativnim i efikasnimultrazvučne mašine za sečenje, ultrazvučni aparati za zavarivanje i druga oprema mogu maksimizirati kvalitetu i efikasnost obrade tekstila, primenljivu na potrebe različitih proizvođača za obradu.

Zelena tehnologija obrade
Kao proizvod visoke tehnologije, ultrazvučno zavarivanje se smatra ekološki prihvatljivom tehnologijom koja može smanjiti potrošnju energije do 75% u odnosu na druge procese zavarivanja.Nema potrebe za dodavanjem dodatnog ljepila ili drugih hemikalija, tako da nema zagađenja ili otpada zbog potrošnog materijala.
Uz to, ultrazvučno zavarivanje samo uvodi ciljanu energiju u područje spajanja, bez gubitka efikasnosti zbog toplotnog zračenja.

factory

Dosljedan kvalitet zaptivanja rezanja i zavarivanja
Prilikom obrade tekstila, model masovne proizvodnje nastoji maksimizirati propusnost i kontinuitet montažne linije, pri čemu su efikasnost, preciznost i konzistentnost ključna pravila, a Lingke Ultrasonics je razvioultrazvučna opremakoji može pružiti sve ove pogodnosti u jednom paketu.
Sa Lingke ultrazvučnim rezačima i ultrazvučnim zavarivačima, više slojeva tkanine može se perforirati i rezati dok se rez zapečati bez izobličenja zbog pregrijavanja, osiguravajući čistu i oštru površinu rezanja.

Montaža više materijala
U pozadini potrošačke nadogradnje, tkanine se razvijaju u pravcu funkcionalizacije, diferencijacije i diversifikacije tehnika obrade, kako bi se povećala dodana vrijednost proizvoda.Lingke'sultrazvučna tehnologija zavarivanjamože se koristiti za obradu različitih materijala, uzimajući u obzir karakteristike lijepih zavarenih šavova, urednog izgleda i dobre kvalitete, pomažući proizvođačima da smanje složenost i troškove montaže.

Welding of non-woven fabric

Personalizovani proces utiskivanja
S brzim razvojem informatičke tehnologije i diverzifikacijom estetike, utiskivanje se sve više koristi u tekstilnoj industriji.Uz proces ultrazvučnog utiskivanja, materijal se zagrijava i preoblikuje ultrazvučnim vibracijama, mijenjajući površinu u vrlo kratkom vremenu, stvarajući tekst i grafiku s lakoćom, te stvarajući jedinstvene vizualne efekte.

Tehnologija ultrazvučnog zavarivanja plastike, kao zrela tehnologija za obradu tekstila, može efikasno zaobići probleme spore efikasnosti i velikih gubitaka u izveštavanju tradicionalnog ručnog rada.Sa dugogodišnjim iskustvom i stručnošću u oblasti ultrazvučne tehnologije, Lingke Ultrasonics će pomoći proizvođačima da pronađu najbolja rješenja kako bi odgovorili na promjenjive zahtjeve tržišta i izazove kroz analizu uzoraka i testiranje.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.