Preferirani izbor servo ultrazvučnog aparata za zavarivanje—Lingke Ultrasonics

Servo ultrazvučni aparat za zavarivanje je moderna automatizovana oprema za zavarivanje.U poređenju sa tradicionalnim ultrazvučnim mašinama za zavarivanje cilindričnog tipa, Lingke servo ultrazvučne mašine za zavarivanje mogu efikasno da izbegnu efekte zavarivanja izazvane spoljnim faktorima kao što su razlike u kvalitetu zavarivanja usled nestabilnog pritiska vazduha.

Lingke servo ultrazvučni zavarivačkoristi kontrolu servo motora, što ima veće prednosti za neke male i precizne proizvode.Rezultat zavarivanja je isti kao i postavke zavarivanja, a zahtjevi za zavarivanje mogu se vrlo precizno ispuniti.
S razvojem industrijske proizvodnje, Lingke servo ultrazvučni aparati za zavarivanje se široko koriste u različitim industrijama.U budućnosti, polja primjene ultrazvučnih strojeva za zavarivanje nastavit će se širiti, omogućavajući proizvodnju sve više proizvoda s visokom efikasnošću, pouzdanošću i stabilnošću.

L3000 Servo ultrasonic plastic welder

Obim primjeneLingke servo ultrazvučni aparat za zavarivanje
Automobilska industrija: Lingke servo ultrazvučni aparati za zavarivanje imaju široku primjenu u automobilskoj industriji za zavarivanje farova, stražnjih svjetala, zračnih jastuka, prednjih blatobrana, branika, karoserije, vrata i drugih komponenti.

Elektronska industrija: Lingke servo ultrazvučni aparat za zavarivanje se široko koristi u elektronskoj industriji za zavarivanje plastičnih dijelova U diskova, olovaka za daljinsko upravljanje, rutera, power bankova, dodataka za mobilne telefone, opreme za obradu slika, kućišta zvučnika i drugih proizvoda.

Potrošni materijal za štampu: Lingke servo ultrazvučna mašina za zavarivanje se široko koristi u potrošnom materijalu za štampanje kao što su plastične školjke, kertridži sa mastilom, boce sa mastilom, toner kertridži, trake, štampači itd. Ultrazvučni aparati za zavarivanje mogu da postignu efikasno i precizno zavarivanje, poboljšaju efikasnost proizvodnje i smanje troškove.

Medical product

Medicinska industrija: Lingke servo ultrazvučni aparati za zavarivanje se široko koriste u medicinskoj industriji za medicinske uređaje, medicinska ambalaža, hirurške haljine, boce za kulturu, ventilatore, itd. Zbog visokih higijenskih zahtjeva medicinskih proizvoda, ultrazvučni aparati za zavarivanje mogu postići bez prašine i zagađenja -besplatno zavarivanje kako bi se osigurala čistoća proizvoda.

Lingke Ultrasonicsje prva domaća kompanija koja je ovladala servo kontrolisanom tehnologijom ultrazvučnog zavarivanja i ima jaku tehničku snagu.Lingke Ultrasonics je stručnjak u oblasti ultrazvučne opreme sa 30 godina iskustva u ovoj industriji.Njegov profesionalni tehnički tim ima dugogodišnje iskustvo u istraživanju i razvoju, dizajnu i održavanju.Ako naiđete na probleme vezane za servo ultrazvučno zavarivanje, spremni smo za savjetovanje putem interneta.Odgovorite na vaša pitanja i konsultujte se.

 

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.