Prvi put da vam pokažem performanse Lingke servo ultrazvučnog aparata za zavarivanje

Uz kontinuirani razvoj nivoa nauke i tehnologije, Kina je postigla mnoga prva.Nakon zvaničnog rada aviona domaće proizvodnje C919 krajem maja, dogodio se još jedan veliki događaj uoblast brodogradnjepočetkom juna-prvi veliki brod domaće proizvodnje u Kini službeno je otpušten i krenut će na more na probno putovanje sljedećeg mjeseca.

Kineskivrhunska inteligentna proizvodnja, koju predstavljaju veliki brodovi za krstarenje domaće proizvodnje i veliki avioni domaće proizvodnje, takođe je promovisao razvoj srodnih industrijskih lanaca, istovremeno nastojeći da pokaže svoje proizvodne mogućnosti, tehničku snagu, nivo usluge i prednosti kanala na međunarodnom tržištu.

Kao jedna od tri ključne tehnologije vrhunske inteligentne proizvodne industrije, tehnologija zavarivanja i oprema za zavarivanje se također kontinuirano nadograđuju i ažuriraju prateći razvoj industrije, a pojavljuje se i grupa privatnih proizvođača ultrazvučne opreme za zavarivanje.
Nedavno je Zhuhai Automation Technology Co., Ltd. (u daljem tekstuLingke Ultrasonic) kontinuirano je probijao usko grlo ultrazvučne tehnologije kroz kontinuiranu akumulaciju istraživanja i razvoja, te je izdao novu seriju servo ultrazvučnih aparata za zavarivanje samostalno razvijenih i dizajniranih, razbijajući monopolski položaj stranih zemalja u ovoj tehnologiji.

Prema osoblju Lingkea, svi ovi novi modeli serije ultrazvučnih servo uređaja usvajajuinteligentni servo ultrazvučni kontrolni sistemnezavisno razvijen od strane Lingkea, i sarađuju sa visoko preciznim servo motornim pogonom za potpunu kontrolu zatvorene petlje, što može poboljšati ponovljivost i tačnost procesa zavarivanja.Visoka pouzdanost, tačnost zavarivanja do 0,005 mm, ljudi se veoma raduju.

“Ovaj model ima novi Xn način rada, koji je vrlo pogodan za zavarivanje različitih proizvoda na našoj montažnoj traci.Samo postavite podatke, pratite ceo proces, a možete i proceniti i obraditi kvalitet proizvoda za zavarivanje.Zaista je jednostavan za korištenje!”Kažu nam klijenti podružnice Ling.

Kina snažno razvija vrhunsku proizvodnju.Bilo da se radi o nacionalnom teškom oružju ili ključnom tehnološkom iskoraku u malo nišnoj oblasti, to je nešto čime se treba ponositi.“Nastavit ćemo insistirati na inovativnom istraživanju i razvoju u budućnosti kako bismo promovirali razvojultrazvučna tehnologija zavarivanjau Kini."rekla je relevantna osoba zadužena za Lingke Ultrasonic.

 

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.