Lingke tehnologija ultrazvučnog zavarivanja—nova energetska vozila

Sa razvojem i napretkom nauke i tehnologije.Nova energetska vozila su vruća tema u automobilskoj industriji danas, a njihove povezane tehnologije se također konstantno inoviraju i razvijaju, te će u budućnosti postati inteligentnije i automatiziranije.Kao važan izbor za budući transport, nova energetska vozila imaju ogroman tržišni potencijal i izglede za razvoj.Tehnologija ultrazvučnog aparata za zavarivanje postala je način povezivanjaautomobilski dijelovi.

Kao što svi znamo, zahtjevi za zavarivanjem dijelova novih energetskih vozila su prilično visoki, a preciznost zavarivanja i kvalitet proizvodnje proizvoda su strogo kontrolirani.Kao proizvođač moderne industrijske opreme za zavarivanje, Lingke Ultrasonics ima prednosti visoke efikasnosti, stabilnosti, tačnosti i visoke preciznosti.Važna je karika u zavarivanju autodijelova i izradi karoserija novih energetskih vozila.

New energy vehicle

Primjena Lingke ultrazvučnog aparata za zavarivanje u vozilima nove energije
1. Polje energetskih baterija: Ultrazvučna oprema za zavarivanje je pogodna za različite scenarije primjene kao što su zavarivanje jezičaka litijumske baterije, zavarivanje PACK, brzo zavarivanje šavova kompozitnim kolektorom struje i zavarivanje dijelova pozitivne elektrode nikl-vodikove baterije, posebno u višestrukim litijumskim baterijama -proces zavarivanja slojeva Ima nezamjenjivu ulogu i neophodna je oprema u procesu proizvodnje i montaže ćelija energetskih baterija.

2. Polje poluprovodnika: Ultrazvučno terminalno zavarivanje zamenilo je tradicionalni proces lemljenja, posebno zavarivanje IGBT terminala za automobile, koje ima veliku potražnju.

3. Polje automobilskog svežnja ožičenja: Ultrazvučna oprema za zavarivanje se uglavnom koristi za zavarivanje kablova za zavarivanje kao što su spojne linije za nova energetska vozila, priključne linije za punjenje i priključne linije za kućne aparate.

Gore navedene su informacije koje dijeli Lingke Ultrasonic.Ako ste zainteresovani za Lingke Ultrasonic, dobrodošli na službenu web stranicu kompanije:https://www.lingkesonic.com//za online konsultacije, rado ćemo Vas poslužiti!

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.