Lingke ultrazvučno zavarivanje osigurava da komponente medicinskog uređaja održavaju funkcionalnost

Zahtjevi za kvalitetu i sigurnost za komponente u medicinskom sektoru su vrlo visoki: pored nepropusnosti, čvrstoće i minimalnog stvaranja čestica, validacija procesa i stabilnost procesa su također važni faktori u proizvodnom procesu.Lingke ultrazvučno zavarivanjemože pružiti odlično praćenje procesa i sljedivost, kao i prikupljanje podataka.

 

Polupropusne membrane, adapteri i konektori

Suočeni s ogromnim izazovom zavarivanja ili ugradnje polupropusnih membrana ili tankih filmova, ultrazvučno zavarivanje može to mirno podnijeti.Nadalje, tehnologija osigurava neograničenu funkcionalnost, nepropusnost zavara i čistoću čestica, kao i visoku snagu.

 

Hirurški instrumentii funkcionalne komponente

Kućište električnih komponenti štiti funkcionalnost osjetljivih unutrašnjih komponenti.Posebno za složene geometrije dijelova kao što su udlage za hirurške alate, ultrazvučno zavarivanje nudi rješenje s preciznošću i stabilnošću dimenzija.

Spremnici i filteri za tečnost

Ultrazvučno može postići čvrsto i bešavno zavarivanje.Proces u potpunosti ispunjava sve preduslove, poput onih potrebnih za filtere krvi i dijalize.Medicinski proizvodi– Ispravna funkcija proizvoda usko je povezana sa životom pacijenta.

Materijali za previjanje rana i zavoje

Laminiranje ili perforiranje različitih materijala koji se koriste u zavojima za rane kako bi bili prozračni, sterilni i mekani – sve je moguće uz ultrazvučnu tehnologiju.Zbog niskog unosa energije, ultrazvučno zavarivanje nema negativan utjecaj na upijanje i osjećaj.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.