Lingke ultrazvučna tehnologija za rezanje i pakovanje hrane

Ultrazvučni proces može dobro ispuniti stroge higijenske zahtjeve prehrambene industrije.U oblasti hrane, Lingke ultrazvučna tehnologija se uglavnom koristi za rezanje i pakovanje.

cutting cake

Rezanje hrane

Ultrazvučni procesi rezanja i obrade hrane nude potpuno nov način za rezanje, rezanje, transfer, poravnavanje ili isporuku raznih prehrambenih proizvoda, pojednostavljujući proizvodnju, minimizirajući otpad proizvoda i smanjujući troškove održavanja.
Industrijsko rezanje mekane hrane, kao što su meso, hljeb, sendviči, kolači i kolači, itd., postavlja visoke zahtjeve za tehnologiju rezanja i noževe: površina za sečenje mora imati čist izgled, a predmet za sečenje ne smije biti deformiran i prilijepljen kao što je manje moguće.
Rezanjesa Lingke ultrazvučnom tehnologijom može uvelike smanjiti trenje između predmeta rezanja i alatatruba za zavarivanje, izbjegavajući prianjanje i deformacije tokom procesa rezanja.Izuzetno čisti rezultati rezanja postižu se čak i pri visokim brzinama radnog ciklusa.

food packaging

Pakovanje hrane

Ultrazvučni talasi mogu zapečatiti ostatke kao što su kapljice tečnosti, male količine praha ili vlaknastog materijala koji mogu biti prisutni u području zaptivanja.Proces ne zahtijeva ljepila i/ili rastvarače.
Ultrazvučno pakovanjebrtve se formiraju kada se visokofrekventna (ultrazvučna) mehanička energija prenosi na dva ili više slojeva termoplastičnog materijala.Formira jake, pouzdane molekularne veze između slojeva.Zaultrazvučno zavarivanje (zavarivanje)proces.
I hermetičko zaptivanje i brtvljenje koje se može ljuštiti može se postići korištenjem Lingke ultrazvučne tehnologije, kao što su montažne vreće za držanje, vreće za zaptivanje rubova, ambalaža folija u vrećicama, ambalaža za napitke, filmsko zaptivanje mlaznica, čaša, posuda itd. i trake za crijeva nakon zatvaranje pakovanja, pričvršćivanje etiketa itd.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.