Lingke Ultrasonics rješava usko grlo industrijskih inovacija i nadogradnje

U prethodnom članku popularizirali smo principe zavarivanja i primjenjive proizvode tri vrste zavarivanja: ultrazvučno zavarivanje, zavarivanje vrućom pločom i rotacijsko zavarivanje Lingke Ultrasonic, proizvođača sa 30 godina profesionalnog iskustva u proizvodnji ultrazvučne opreme.
Zatim ćemo detaljno upoznati široku primjenu tri druge metode zavarivanja.

spin welding machine

Visokofrekventno zavarivanje
Glavni princip je da samopobuđeni oscilator elektronske cijevi stvara visokofrekventno električno polje, koje uzrokuje da se polarne molekule unutar plastike pomiču i sudaraju na visokoj frekvenciji kako bi se stvorila unutarnja toplina, a zatim se nakon pritiskanja postiže zavarivanje.

Pogodno za: toplinsko brtvljenje plastičnih folija sa polarnim molekulama, razne plastike na bazi polivinil klorida (PVC), uključujući cipele, zaštitne znakove, naljepnice, kabanice, kišna jedra, suncobrane, kožne torbe, ručne torbe, torbe za plažu, dopisnice, nazive robnih marki, na naduvavanje igračke, vodeni kreveti, jastuci za sjedišta automobila i motocikala, štitnici od sunca, paneli na vratima, specijalna tvrda vakum ambalaža.

Zavarivanje toplim topljenjem
Zagrijani dijelovi se zagrijavaju i rastvaraju direktno kroz grijaću ploču na visokoj temperaturi kako bi se postigla svrha zakivanja ili ugradnje metalnih dijelova.
Primjena: Koristi se za ugradnju vijaka i vruće zakivanje, kao što su prekidači, mobilni telefoni i razni elektronski proizvodi.

platic welder

Mašina za zaptivanje plastike
Uglavnom se koristi za toplotno zavarivanje pakovanja blister školjki i papirnih kartica.Koristi princip pulsnog grijanja od 36V napona za zagrijavanje bakelitnog kalupa.Različiti izlaz struje i vrijeme uključivanja biraju se prema veličini radnog komada (područje toplinskog zavarivanja), a zatim se toplinsko zavarivanje završava pod hlađenjem i pritiskom.Upakovani proizvodi su providni i lijepi, a brzina pakiranja je velika.

Pogodno za: pakovanje vrhunskih igračaka, pribora za pisanje, dnevnih potrepština, kozmetike, industrijskih proizvoda i hardverskih proizvoda, sitnog alata itd., i njihovo zatvaranje u prekrasne prozirne jakne, tako da se razne prednosti upakovanih artikala mogu otkriti na prvi pogled.

Lingke Ultrasonic Source je preduzeće vođeno tehnološkom proizvodnjom.Theultrazvučne mašine za zavarivanjekoje razvija se naširoko koristi u tri glavne industrije plastike, netkanih tkanina i ambalaže.Može prilagoditi tehnička rješenja primjene prema potrebama proizvođača, riješiti bolne točke u industriji i pomoći industrijskim inovacijama i nadogradnji!

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.