Lingke Ultrasonic pruža sofisticiranija rješenja za automobilske interijere

Da bi ostali konkurentni, dobavljači u automobilskoj industriji moraju uravnotežiti kapacitete i inovacije uz ispunjavanje strogih standarda dizajna, kvaliteta i materijala.Lingke Ultrasonic vam može pomoći da poboljšate efikasnost proizvodnje i performanse dijelova i sistema, bez obzira o kojem dijelu automobila se radi.

Lingke Ultrasonic je napredanrješenja za zavarivanje plastikemože pružiti vodećim proizvođačima automobila pametne detalje unutrašnjosti automobila.

Bilo da trebate redizajnirati središnju konzolu, ponovo zamisliti head-up displej ili ispuniti strože standarde efikasnosti, Lingke Ultrasonic može nadmašiti vaša očekivanja kroz inteligentniji dizajn unutrašnjih komponenti.

Uz sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji zavarivanja plastike, Lingke Ultrasonic će odabrati idealno rješenje za zavarivanje prema zahtjevima kupca u pogledu veličine, oblika, geometrije spoja, zapremine i budžeta.

Centralna konzola

 

Bilo da se radi o dvodijelnoj ili trodijelnoj konstrukciji, glavni izazov pri sastavljanju središnje konzole je kako zavariti vanjsku konzolu za unutrašnju armaturnu konstrukciju i/ili kutiju.Ova aplikacija zahtijeva frekvenciju zavarivanja koja može prihvatiti složene oblike.Neki procesi zavarivanja mogu se obaviti bez mehaničkih zatvarača, nudeći dodatnu prednost eliminacije svih vrsta buke.

Dashboard

Instrument tabla zahtijeva da se materijal crijeva zavari na oblikovanu cijev radi hermetičkog zaptivanja.Ispravnotehnike zavarivanjamože olakšati montažu ovih složenih oblika bez upotrebe ljepila, omogućavajući sastavljanje različitih materijala – obično poliester za materijal crijeva i ABS za livene cijevi.Lingke Ultrasonic će u potpunosti razmotriti veličinu i konfiguraciju vodova i panela prije nego što preporuči odgovarajuću tehniku ​​zavarivanja za vaš specifični dizajn panela.

Instrument Cluster

Grupe instrumenata često zahtijevaju strukturalni, prašinu nepropusni zavar koji održava integritet sočiva.Proces zavarivanja mora biti u mogućnosti da kontroliše unutrašnje i spoljašnje bljeskanje kako bi se ispunili zahtjevi CMM (koordinatno mjerenje).Nekiprocesi zavarivanjanude kraće cikluse zavarivanja i eliminišu potrebu za vijcima, podloškama i drugim potrošnim materijalom, smanjujući troškove i uštedu vremena.Cilj Lingke Ultrasonic-a je pronaći proces koji može osigurati dosljedno, ponovljivo zavarivanje i proizvesti lijepe dijelove.

Pretinac za rukavice

 

Uobičajeni izazov kod sklopova pretinca za rukavice je zavarivanje vanjske površine u unutrašnju kutiju.Odgovarajući proces zavarivanja treba da bude u stanju da se nosi sa tipičnim materijalima pretinca za rukavice uključujući ABS, polipropilen i TPO, a istovremeno može da se prilagodi složenim veličinama i konfiguracijama.Lingke Ultrasonic može preporučiti procese koji ne zahtijevaju mehanička pričvršćivača kako bi se osigurali čisti i lijepi zavari.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.