Lingke Ultrasonic pomaže industrijalizaciji lokalne specijalne hrane

Uz talas ludila za putovanjima, javnosti se predstavljaju i razne lokalne delicije, postajući glavna karakteristika koja privlači ljude na putovanja.U očima turista, hrana znači dobar ukus i dobro iskustvo;za lokalno stanovništvo, lokalna specijalitetna hrana može biti zlatna vizit karta koja pokreće lokalni ekonomski razvoj.Industrijalizacijom se resursi poljoprivrednih proizvoda i grickalice sa lokalnim karakteristikama pretvaraju u standardne i pouzdane proizvode.Sljediv, prenosiv i prenosivmoderna hranaseli se iz regiona u zemlju.

 

 

Moderna hrana je neodvojiva od ambalaže hrane.Kao pouzdani partner za zavarivanje i montažu mnogih proizvođača hrane, Lingke Ultrasonic može pružiti niz naprednihtehnologije zavarivanja, tehnologije za rezanje hrane i rješenja koja pomažu lokalnim proizvođačima specijalne hrane da izgrade brze i velike proizvodne linije., formiraju komparativne prednosti i ekonomiju obima i odgovaraju na složene izazove.

 

 

Pouzdano brtvljenje:Čak i ako postoje ostaci proizvoda u području šava, ostaci proizvoda mogu se istisnuti izzaptivanjepodručje kako bi se osiguralo apsolutno precizno brtvljenje i smanjilo curenje ambalaže.

Veća sigurnost:Nema potrebe za dodavanjem bilo kakvih pomoćnih sredstava, hladni alati štite i samu hranu, produžavaju vijek trajanja hrane i poboljšavaju sigurnost upotrebe.

Više uštede energije i smanjenja potrošnje:Brzina zavarivanja je velika, svako zavarivanje je završeno za nekoliko milisekundi, vrijeme je kratko, izlaz je visok, a osigurava kvalitet proizvoda, također smanjuje otpad i smanjuje troškove proizvodnje.

Osim toga, Lingke Ultrasonic također može pružiti ultrazvučno rezanje koje je čisto bez deformacije proizvoda: Lingke ultrazvučna glava za zavarivanje će precizno odvojiti hranu bez ostavljanja bilo kakvih ostataka naalat za zavarivanje.Takođe sprečava bilo kakvo razmazivanje i pruža savršene optičke rezultate.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.