Naučite kako koristiti Lingke ultrazvučna LED svjetla za automobile za jedan minut

Često vidimo razne automobilske lampe.Zapravo, ova svjetla za automobile su usko povezana sa ultrazvučnim mašinama za zavarivanje plastike, jer ultrazvučno zavarivanje plastike može zavarivatiplastične školjke za automobilska svjetlazajedno da formiraju kompletan poklopac svjetla za automobil.Dakle, neka vas Lingke Ultrasonic odvede da shvatite kako je zavareno kućište LED svjetla u automobilu.

factory

TheLED farovičisto električnih vozila uglavnom se sastoje od šest dijelova: akrilne maske, ABS poklopca, čipova LED žarulja, meke gume otporne na vlagu i ABS stražnjeg dijela.Da bi se što bolje postigao vodootporni nivo pretvaranja u signalno indikatorsko svjetlo, potrebno je obratiti pažnju na mnoge aspekte tokom procesa proizvodnje, obrade i proizvodnje.

back car light.

Zbog zahtjeva za nepropusnost, mora se koristiti zajedno sa opremom za ultrazvučno zavarivanje tokom montaže.Oslobađanje od originalne metode šperploče ne samo da rešava problem visoke efikasnosti, već i osigurava zaštitu životne sredine i čišćenje proizvodne linije.

Tokom procesa proizvodnje zavarivanja treba obratiti pažnju na sljedeće aspekte:
1. Prilikom izrade spojeva za ultrazvučno zavarivanje, mora se ostaviti razmak od 1 mm na osnovu trodimenzionalnog dijagrama.Prekomjerno prijelazno pristajanje lako će izgrebati površinu proizvoda i utjecati na izgled tijekom procesa zavarivanja.

2. U proizvodnji podrazumeva problem korišćenja dva specijalna alata za jedan proizvod, jer su za kompletnu montažu potrebna dva kalupa, a pri montaži kalupa treba obratiti pažnju na konzistenciju i prilagođavanje površine u kontaktu sa proizvodom. .Ultrazvučni aparat za zavarivanje.

Spike welding

3. S obzirom na produktivnost, potrebno je rotirati i zavariti kako bi se formirala nadograđena verzija specijalnog alata, što ne samo da poboljšava efikasnost već i smanjuje ljudske investicije.

Lingke Ultrasonic je prvo domaće visokotehnološko preduzeće koje je ovladalo servo kontrolisanom tehnologijom ultrazvučnog zavarivanja pod pritiskom.Ima tehnički tim sa 30 godina iskustva u istraživanju i razvoju i proizvodnji ultrazvuka, i posvećen je razvoju, proizvodnji i probavi švajcarske tehnologije za ultrazvučnu opremu za zavarivanje plastike visokih performansi.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.