U kojim industrijama se može koristiti “Ultrazvučni zavarivač plastike”?

Ultrazvučne mašine za zavarivanje plastike mogu se koristiti na mnogim mestima u životu, kao što su štamparski materijal, medicinska njega, auto delovi, elektronske telekomunikacije, kućni aparati, ambalaža, igračke, kancelarijski materijal, dnevne potrepštine itd.

Auto delovi
Ultrazvučni talasi se mogu kontrolisati kompjuterskim programima za zavarivanje velikih ili nepravilnih radnih komada kao što su odbojnici, prednja i zadnja vrata, lampe, kočiona svetla, itd. Sa razvojem vrhunskih puteva, ultrazvučno zavarivanje se sve više koristi za reflektore.

Luminous headlights cars

Kućni aparati
Kroz određeni dizajn i prilagođavanje kalupa, aparat za zavarivanje se može koristiti za: prijenosne fluorescentne sijalice, vrata za peglanje na paru, TV kućišta, prozirne ploče za radio i kasetofone, ispravljače struje, držače vijaka za kućište TV-a, kućišta sijalica za smanjenje komaraca, mašinu za pranje veša sudopere za dehidraciju itd. Zapečaćeni, jaki i lepi kućni aparati.

Electronic
Elektronski proizvodi kao što su USB fleš diskovi, punjači, utičnice i kućišta računara dizajnirani su korišćenjem rešenja za ultrazvučnu automatizaciju kako bi se omogućilo korisnicima da ostvare proizvodnju velikih razmera uz obezbeđivanje zahteva za kvalitetom proizvoda.

USB-C Type cable connector

Paket
Ultrazvučni aparati za zavarivanje mogu se koristiti za uobičajene kantinske posude za jednokratnu upotrebu, kartone za mlijeko i sl., kao i za zaptivanje crijeva i spajanje specijalnih traka za pakovanje.

Industrija kancelarijskog materijala i igračaka
Okrugle, kvadratne i nepravilnog oblika pribor za pisanje i igračke mogu se zavariti aparatima za zavarivanje.Zahvaljujući upotrebi ultrazvučne tehnologije, proizvodi su čisti, efikasni i jaki, eliminišući potrebu za vijcima, lepkom, lepkom ili drugim pomoćnim proizvodima, smanjujući troškove proizvodnje i čineći proizvode trajnijim.Konkurentnost preduzeća na tržištu je značajno povećana.

Za više znanja o ultrazvuku, dobrodošli da se konsultujete i obratite pažnju na Lingke Ultrasonics
Zvanična web stranica kompanije:https://www.lingkesonic.com//, mi smo tu da vam služimo svim srcem!

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.