Kako koristiti Lingke ultrazvučno zavarivanje da biste osigurali pouzdane veze za automobilske eksterijere

Kako bi održali korak sa globalnim automobilskim tržištem koji se brzo razvija, proizvođači automobila i dobavljači komponenti nastavljaju da razvijaju lagane, isplative automobilske plastične komponente kako bi optimizirali snagu, opcije stila i performanse.

Lingke Ultrasonic je savršenzavarivanje plastikeTehnologija obezbeđuje zrela rešenja za montažu komponenti velikog obima, obezbeđujući izdržljivost i performanse bez premca u procesima kao što su lepkovi ili pričvršćivači, čime se smanjuju troškovi proizvodnje.

Car taillight

Taillight
Više od osnovnog sigurnosnog uređaja, zadnja svjetla su evoluirala u karakteristiku dizajna automobila.Današnji dizajn stražnjih svjetala je postao veći, deblji i svjetliji, kombinirajući obojenu prozirnu plastiku sa složenim krivinama, dok je unutra ugrađen više funkcionalnih svjetlosnih grupa, senzora i elektronike.
Kako bi se postigla odlična čvrstoća, čista estetika i trajna nepropusnost nakon zavarivanja, Lingke Ultrasonic lasersko zavarivanje i čišćenjezavarivanje vibracijskim trenjemtehnologija pruža kompletno rješenje za montažu stražnjih svjetala.

Luminous headlights cars

Svetleća svetlosna traka
U visokokonkurentnoj automobilskoj industriji, svaki detalj može dodati vrijednost brendu.Ukrasne svjetlosne trake na rešetkama, instrument tabli ili retrovizorima ranije su se viđale samo na luksuznim automobilima.Sada, Lingke Ultrasonic-ova tehnologija laserskog i vibracijskog zavarivanja trenjem čini ove komponente složenog oblika (kao što su prozirna plastika, LED diode, senzori, itd.), elektronska oprema postaje pouzdana i ekonomična.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.