Kako popraviti neispravnu Bransonovu ultrazvučnu električnu kutiju?

Ultrazvučna električna kutija je nova vrsta uređaja za transformaciju napona, destilaciju i filtriranje koji se sastoji odultrazvučni pretvarači elektronska ploča.Kombinira visoki napon (do hiljade volti), veliku struju (do stotine hiljada ampera), male gubitke po cijelom tijelu.Trenutno postoje dvije vrste električnih kutija koje se koriste za kontrolu ultrazvučnih valova, jedna je stara verzija generatora, a druga je pametni generator.

plastic welding machine

Ako vaša Branson ultrazvučna električna kutija pokvari i ne može se koristiti, možete kontaktirati Lingke Ultrasonic radi hitne popravke.Lingke Ultrasonic može popraviti automatizovane ultrazvučne generatore Branson DCX serije (ultrazvučne električne kutije), kao što su DCX F, DCX F sa Ethernet/IP, DCX A, DCX S, DCX V, itd. Ultrazvučne električne kutije Branson DCX serije.

Ultrazvučni film se sastoji od mikrokompjuterskog automatskog praćenja frekvencije,velike snagekolo za pojačavanje, displej, sistem kontrole vremena i kolo povratne sprege.Koristi se za pokretanje ultrazvučnog pretvarača da vibrira.On prenosi snagu generisanjem sinusoidnog (ili sličnog sinusoidnog) signala određene frekvencije.na pretvarač.

home-about

Lingkeultrazvučni popravakservisni proces:

① Kupac poziva na konsultacije, pita o kvaru opreme i analizira mogućnost da li se može popraviti;

② Inženjeri prodaje provode inspekcije na Branson ultrazvučnim mašinama za zavarivanje plastike putem videa, analiziraju uzroke kvarova opreme i daju kupcima prijedloge za popravke;

③ Poslovni inženjer komunicira s kupcem, traži mišljenje kupca i prelazi na sljedeći korak nakon potvrde;

④ Kupac potvrđuje mišljenje, a ako se kupac slaže, oprema će biti popravljena;

⑤ Inženjeri prodaje striktno slijede operativne procedure za popravku Branson ultrazvučne mašine za zavarivanje plastike, te testiraju i pregledaju dok se kvar opreme ne riješi.

⑥ Nakon što je oprema uspješno popravljena, kupac plaća.

Lingke Ultrasonic je prva domaća kompanija koja je ovladala servo kontrolisanom tehnologijom ultrazvučnog zavarivanja pod pritiskom i ima 30 godina iskustva u ovoj industriji.Uvijek smo spremni odgovoriti na vaša pitanja i pružiti konsultacije.Možete nas kontaktirati što je prije moguće.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.