Sastavljanje i zavarivanje elektronskih proizvoda, Lingke Ultrasonic donosi nova proizvodna rješenja

S pojavom novih tehnologija kao što su Internet stvari i veliki podaci, zahtjevi tržišta se stalno mijenjaju.Od računarstva, komunikacija, masovne proizvodnje, skladištenja energije do kontrole životne sredine i zabave,elektronske komponente i opremasu ključne tačke.

U potrazi za proizvodnim rješenjima sljedeće generacije, proizvođači elektronike mogu birati između Lingkeove palete ultrazvučnih, laserskih, vibracijskih, zakivačkih i tehnologija za čišćenje za fleksibilna, efikasna rješenja za zavarivanje velikog obima koja su konkurentna u okruženju koje se brzo mijenja.

15kHz ultrazvučni zavarivač plastike

Electronic component

Elektronske komponente i oprema

Elektronske komponente i sistemi koji podržavaju celularne mreže i komunikaciju uređaja, navigaciju i sisteme pomoći vozaču, fabričku i kućnu automatizaciju i još mnogo toga čine naš svijet uređenijim, sigurnijim i funkcioniranjem prema planu.Linke'sultrazvučno zavarivanjei tehnologije pulsnog zakivanja mogu integrirati ove komponente, podkomponente i sistemi su međusobno povezani i masovno proizvedeni.

lithium batteries

Litijum-jonske baterije za elektronsku opremu

Kompaktne litijumske baterije napajaju današnje računare, pametne telefone, satove, kamere i druge digitalne uređaje.S jedne strane, potrošači neće sumnjati u kvalitet i sigurnost litijum-jonskih baterija.S druge strane, proizvođači svakodnevno naporno rade kako bi proizveli baterije bolje funkcionalnosti i sigurnosti, veće efikasnosti i niže cijene.

Znanje o razvoju aplikacija i procesne inovacije koje pruža Lingke Ultrasonic mogu povećati proizvodnju, poboljšati kvalitet, optimizirati vrijeme rada i pomoći proizvođačima da pobijede u visoko konkurentnom okruženju.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.