Comfort First!Lingke servo ultrazvučni aparat za zavarivanje za pratnju rasta djece

U pratnji poboljšanja nacionalnog životnog standarda i naučnog kognitivnog napretka, kineski roditelji su napustili prijašnji grubi koncept odgoja djece, naučni, rafinirani, personalizirani kako bi postali roditelji filozofije odgoja djece.
Ova promjena u perspektivi neminovno će potaknuti kontinuirano nadogradnju potražnje za proizvodima za majke i dijete, koje predstavljaju pelene, proizvodi za higijenu majke i djeteta zbog čistih i higijenskih, udobnih i udobnih, lako se oblače i skidaju i drugih karakteristika koje prihvaćaju sve više i više potrošača, što dovodi do stalnog rasta veličine tržišta pelena za bebe.

plastic welding machines

Pregled iskustva razvoja kineskog tržišta pelena, rani P&G, Kimberly-Clark, Unicharm i drugi strani brendovi pelena za bebe fokusirani su na ulazak na kinesko tržište, sa apsolutno vodećim tehničkim preprekama.Nakon napora generacija Made in China, snaga nacionalnog brenda za istraživanje i razvoj je istovremeno porasla, uz visoko isplativu brzu ekspanziju, pokrenula je metež domaćih i stranih brendova.
Nacionalna alternativa u pravo vrijeme, domaći proizvođači pelena za bebe od “kineske OEM proizvodnje” do “kineske marke pametne” transformacije, ne samo da predstavlja nivo kineske proizvodne industrije koji treba poboljšati, već i prepoznavanje i povjerenje potrošača u lokalni brend.

Sa 30 godina iskustva u ultrazvučnom zavarivanju, Lingke Ultrasonic je prvi vrhunski servoproizvođač ultrazvučnih aparata za zavarivanjeu Kini, čiji efikasan, ekološki prihvatljiv i stabilan proces ultrazvučnog zavarivanja može pomoći proizvođačima pelena da proizvode visokokvalitetne proizvode kako bi zadovoljili tržište.

plastic welder L3000 ServoⅡ

Potražnja usmjerava razvoj, tehnologija pomaže naprijed.Da bi se postigao stabilan i kvalitetan zavar, površina zavarivačke trube Lingke ultrazvučnogservo zavarivačje jedinstvenog oblika tako da je, po prvi put, moguće usmjeriti elastičnu žicu direktno u područje spajanja bez potrebe da je poravnate na fiksnom donjem valjkastom žljebu.
Ovaj dizajn čini proces lakšim, sigurnijim i održivijim.Osim toga, Lingke ultrazvučni servo zavarivači mogu se prilagoditi različitim širinama rubova i po potrebi podržavati dizajn različitih uzoraka rubova.

Pružiti djeci najbolje na dohvat ruke najveća je želja svakog roditelja.Jedini način da osvojite tržište je brzo ažuriranje i ponavljanje proizvoda kako bi zadovoljili potrebe potrošača.

Zatvori

POSTANITE LINGKE DISTRIBUTOR

Postanite naš distributer i razvijajte se zajedno.

KONTAKTIRAJTE SADA

KONTAKTIRAJ NAS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Email: info@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong Kina

×

Vaše informacije

Poštujemo vašu privatnost i nećemo dijeliti vaše podatke.