Защо ултразвуковите машини за заваряване на пластмаса трябва да преминат тест за стареене преди изпращане?

Откриването на стареене се отнася до процеса на симулиране на различните фактори, участващи в стареенето на продукта при реални условия на употреба и провеждане на съответните експерименти за подобряване на състоянието.Този експеримент е насочен основно към пластмасови материали.Обикновеното стареене включва главно стареене на светлина и стареене при влага и топлина., стареене с горещ въздух.

Има стая за стареене, специално използвана за откриване на стареене, която се използва за симулиране на околната среда на стареене.Стаята за стареене, известна още като стая за изгаряне, е едно от често използваните съоръжения в различни тестове за стареене и се използва широко велектроника, компютри, комуникации и други области.Стаите за стареене обикновено се състоят от ограждащи конструкции, въздуховодни системи, управлениесистеми, структури за изпитване на закрито и др.

Aging test

 

производители на машини за ултразвуково заваряване

Характеристики на стари къщи:
1. Благодарение на уникалния дизайн на въздуховодната система и електронната система за управление, той може да поддържа висока степен на равномерност на температурата в цялата стая, която е много по-висока от подобни продукти.Следователно контролът на температурата също трябва да бъде точен и много прецизен.
2. Диапазонът на настройка на стайната температура е широк и плавно регулируем.Може да се настрои произволно в диапазона от нормална температура ~70 ℃.Продуктите с по-висока температура също могат да бъдат проектирани според по-високите изисквания на клиентите.
3.Системата има пълни защитни функции, за да осигури безопасна, дългосрочна, стабилна и безпроблемна работа.
4.Многоточковият подвижен температурен дисплей в стаята прави мониторинга точен и ясен.

Откриването на стареене на ултразвуковите машини за заваряване на пластмаса Lingke преди напускане на завода е важна стъпка.В същото време може да има и нестандартно оборудванеперсонализираниспоред нуждите на производителя и аксесоарите за ултразвуково оборудване могат да бъдат доставени на клиентите.

 

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.