Какви продукти е ротационната машина за заваряване, подходяща за заваряване?

Ротационна машина за фрикционно заваряванее вид машина за горещо топене, която може да постигне добри заваръчни ефекти върху пластмасови продукти с висока якост, които не са подходящи за ултразвуково заваряване.

Принципът е да се използва топлината, генерирана от въртящи се пластмасови детайли с висока скорост и триене един в друг, за да се стопи контактната повърхност на пластмасовите детайли.Ъгълът на въртене може да бъде зададен и той ще спре в зададената позиция мигновено.След това се използва налягането в цилиндъра, за да се съгласуват работата нагоре и надолу.Кондензът става един и се превръща в постоянно сливане.

spin welding machine

Следват някои примери за случаи на приложение нацентрофугиращи заваръчни машини.Можем също така да направим изводи от тях и да използваме по-добре машините, които да ни служат, така че употребата на машините да не се ограничава до това.
1. Ротационно заваряване на пластмасови корпуси на битови водопречистватели и филтри за диспенсъри за вода;
2. PE, PP, найлон и други сферични, тръбни, бензинови филтърни елементи трябва да бъдат позиционирани и завъртяни под фиксиран ъгъл за топене;
3. Пластмасови продукти, които трябва да бъдат водо- и херметически, като двуслойни чаши, термоси, играчки с топки, спринклерни съединения и др., трябва да бъдат спирално заварени.

spin welding

Lingke Ultrasonic е първото местно високотехнологично предприятие, което овладява сервоконтролирано наляганетехнология за ултразвуково заваряване.Разполага с технически екип с 30 години опит в научноизследователската и развойната дейност и производството на ултразвукови устройства.Тя се ангажира с разработването, производството и усвояването на швейцарска технология за ултразвуково оборудване за заваряване на пластмаса от висок клас и е усвоила ултразвукова технология за заваряване от ултра-висок клас.С повече от 100 патента за научни изследвания и силна техническа сила, нейните продукти се използват широко в прецизна електроника, авточасти, медицинско оборудване, консумативи за печат, домакински уреди, канцеларски материали, играчки, опаковки за храни и други области.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.