„Вплитайки се“ в „умни“, Lingke Ultrasonic Solutions искат да „видите“!

Lingke Ultrasonic, като доверена технологична компания в областта на ултразвука, чрез непрекъснато проучване и иновации в областта на текстила, нейните иновативни и ефективниултразвукови машини за рязане, ултразвукови машини за заваряване и друго оборудване могат да увеличат максимално качеството и ефективността на обработката на текстил, приложими за различни производители на нужди за обработка.

Зелена технология за обработка
Като продукт на високите технологии, ултразвуковото заваряване се счита за екологична технология, която може да намали консумацията на енергия с до 75% в сравнение с други заваръчни процеси.Няма нужда от добавяне на допълнително лепило или други химикали, така че няма замърсяване или отпадъци поради консумативи.
В допълнение, ултразвуковото заваряване въвежда само целенасочена енергия в зоната на свързване, без загуба на ефективност поради топлинно излъчване.

factory

Постоянно качество на рязане и заваряване
При обработката на текстил моделът за масово производство се стреми да увеличи максимално производителността и непрекъснатостта на поточната линия, като ефективността, прецизността и последователността са ключови правила и Lingke Ultrasonics разработиултразвуково оборудванекоито могат да осигурят всички тези предимства в един пакет.
С ултразвуковите резачки и ултразвуковите заварчици на Lingke множество слоеве тъкан могат да бъдат перфорирани и изрязани, като същевременно запечатват разреза без изкривяване поради прегряване, осигурявайки чиста и ясна повърхност за рязане.

Сглобяване на множество материали
На фона на модернизацията на потребителите тъканите се развиват в посока на функционализация, диференциация и диверсификация на техниките за обработка, така че да се увеличи добавената стойност на продуктите.на Лингкетехнология за ултразвуково заваряванеможе да се използва за обработка на различни материали, като се вземат предвид характеристиките на красиви заваръчни шевове, чист външен вид и добро качество, помагайки на производителите да намалят сложността и разходите за монтаж.

Welding of non-woven fabric

Персонализиран процес на щамповане
С бързото развитие на информационните технологии и разнообразяването на естетиката, релефът се използва все повече в текстилната индустрия.С процеса на ултразвуково щамповане, материалът се нагрява и преформатира от ултразвукови вибрации, променяйки повърхността за много кратко време, създавайки текст и графики с лекота и създавайки уникални визуални ефекти.

Ултразвуковата технология за заваряване на пластмаса, като зряла технология за обработка на текстил, може ефективно да заобиколи проблемите с ниската ефективност и високите загуби на отчитане на традиционния ръчен труд.С дългогодишен опит и експертиза в областта на ултразвуковата технология, Lingke Ultrasonics ще помогне на производителите да намерят най-добрите решения, за да отговорят на променящите се пазарни изисквания и предизвикателства чрез анализ на проби и тестване.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.