Предпочитаният избор на серво ултразвукова заваръчна машина—Lingke Ultrasonics

Ултразвуковата машина за заваряване Servo е модерно автоматизирано заваръчно оборудване.В сравнение с традиционните ултразвукови машини за заваряване от цилиндър тип, Lingke серво ултразвукови машини за заваряване могат ефективно да избегнат ефектите на заваряване, причинени от външни фактори, като разлики в качеството на заваряване поради нестабилно въздушно налягане.

Lingke серво ултразвуков заваръчен апаратизползва управление на серво мотор, което има по-големи предимства за някои малки и прецизни продукти.Резултатът от заваряването е същият като настройките за заваряване и изискванията за заваряване могат да бъдат изпълнени много точно.
С развитието на промишленото производство серво ултразвуковите заваръчни машини Lingke се използват широко в различни индустрии.В бъдеще областите на приложение на ултразвуковите машини за заваряване ще продължат да се разширяват, позволявайки да се произвеждат все повече и повече продукти с висока ефективност, надеждност и стабилност.

L3000 Servo ultrasonic plastic welder

Обхват на приложение наLingke серво ултразвукова машина за заваряване
Автомобилна индустрия: Lingke серво ултразвукови заваръчни машини се използват широко в автомобилната индустрия за заваряване на фарове, задни светлини, въздушни възглавници, предни калници, брони, каросерии, врати и други компоненти.

Електронна индустрия: Lingke серво ултразвукова заваръчна машина се използва широко в електронната индустрия за заваряване на пластмасови части от U дискове, писалки за дистанционно управление, рутери, захранващи банки, аксесоари за мобилни телефони, оборудване за изображения, корпуси на високоговорители и други продукти.

Консумативи за печат: Lingke серво ултразвукова машина за заваряване се използва широко в консумативи за печат като пластмасови черупки, касети с мастило, бутилки с мастило, тонер касети, ленти, принтери и др. Ултразвуковите машини за заваряване могат да постигнат ефективно и прецизно заваряване, да подобрят ефективността на производството и да намалят разходите.

Medical product

Медицинска индустрия: Серво ултразвуковите заваръчни машини Lingke се използват широко в медицинската индустрия за медицински изделия, медицински опаковки, хирургически престилки, бутилки с култури, вентилатори и др. Поради високите хигиенни изисквания на медицинските продукти, ултразвуковите заваръчни машини могат да постигнат без прах и замърсяване -безплатно заваряване за осигуряване на чистотата на продукта.

Lingke ултразвуке първата местна компания, която овладява технологията за ултразвуково заваряване под налягане със сервоуправление и има силна техническа сила.Lingke Ultrasonics е експерт в областта на ултразвуковото оборудване с 30 години опит в тази индустрия.Неговият професионален технически екип има дългогодишен опит в научноизследователска и развойна дейност, проектиране и поддръжка.Ако срещнете проблеми, свързани със серво ултразвуково заваряване, ние сме готови да се консултираме онлайн.Отговорете на вашите въпроси и осигурете консултация.

 

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.