Първият път, за да ви покажем производителността на Lingke Servo ултразвукова машина за заваряване

С непрекъснатото развитие на нивото на науката и технологиите, Китай постигна много първи неща.След официалната експлоатация на произведения в страната самолет C919 в края на май се случи друго голямо събитие вобластта на корабостроенетов началото на юни първият широкомащабен местно произведен круизен кораб на Китай беше официално откачен и ще отиде в морето за пробно плаване следващия месец.

на Китайинтелигентно производство от висок клас, представена от местно произведени големи круизни кораби и местно произведени големи самолети, също насърчава развитието на свързани индустриални вериги, като същевременно се стреми да демонстрира своите производствени възможности, техническа сила, ниво на обслужване и предимства на каналите на международния пазар.

Като една от трите ключови технологии на интелигентната производствена индустрия от висок клас, заваръчната технология и заваръчното оборудване също непрекъснато се надграждат и актуализират след развитието на индустрията и се появява група от частни производители на ултразвуково заваръчно оборудване.
Наскоро Zhuhai Automation Technology Co., Ltd. (наричана още катоLingke ултразвуков) непрекъснато пробива през тясното място на ултразвуковата технология чрез непрекъснато натрупване на изследвания и разработки и пусна нова серия серво ултразвукови заваръчни машини, независимо разработени и проектирани, нарушавайки монополната позиция на чужди държави в тази технология.

Според персонала на Lingke, тези новоизлезли серво ултразвукови серии модели всички приематинтелигентна серво ултразвукова система за управлениенезависимо разработен от Lingke и си сътрудничи с високо прецизно серво моторно задвижване за пълно управление на затворен контур, което може да подобри повторяемостта и точността на процеса на заваряване.Висока надеждност, до 0,005 mm точност на заваряване, хората си заслужават да очакват с нетърпение.

„Този ​​модел има нов режим Xn, който е много подходящ за заваряване на различни продукти на нашата поточна линия.Просто задайте данните, наблюдавайте целия процес и можете също да прецените и обработите качеството на заваръчните продукти.Наистина е лесен за използване!“Клиентите на клон на Ling ни казват.

Китай енергично развива висок клас производство.Независимо дали става дума за национално тежко оръжие или ключов технологичен пробив в леко ниша област, това е нещо, с което да се гордеем.„Ще продължим да настояваме за иновативни изследвания и разработки в бъдеще, за да насърчим развитието натехнология за ултразвуково заваряванев Китай."каза съответното лице, отговарящо за Lingke Ultrasonic.

 

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.