Най-добрата технология за свързване на батерии – Lingke ултразвуково заваряване

Днес изискванията към акумулаторните продукти стават все по-разнообразни и сложни.В допълнение към прецизната якост и минималния състав на частиците, валидирането на процеса и възможността за проследяване също са важни критерии за качество.Ултразвуковото заваряване Lingke несъмнено е най-добрата технология за свързване в тази тенденция.

 

Пакет батерии и меки калъфи

Ултразвуковото заваряване предлага алтернатива затоплинно запечатванеот гъвкави LIB меки черупки.Рискът от повреда на батерията може да бъде сведен до минимум чрез съкращаване на времената на цикъла и използване на инструменти за студено ултразвуково заваряване вместо топлинно запечатване.

Управление на батерията

Разработването на високопроизводителни системи за съхранение на енергия разшири пазарното търсене на иновативни и здрави батерийни системи.Това изисква най-съвременни шини, способни да предават огромни количества енергия.Ултразвуковото заваряване е ефективен производствен процес.Lingke Ultrasonic е в състояние да произведе висококачествени заварки за време на цикъл от една секунда, използвайки висококачествени, високопроизводителни инструменти и генератори (до 12kW). Такива връзки ще имат отлични възможности за пренос на ток, минимално контактно съпротивление и отлична здравина.

Свързването на алуминий и мед често се превръща в трудност при автоматизирането на процеса на заваряване.Ултразвуково заваряване на метале отлично решение за трайно съединяване на тези два материала.

В допълнение към технологично напредналите продукти, Lingke Ultrasonic също така предоставя висококачествени и задълбочени услуги за прилагане и предприема заваръчни работи, особено като се има предвид качеството и икономическите аспекти.За нашите клиенти ние действаме като консултанти и решаващи приложни проблеми в ултразвуковото свързване на цветни метали.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.