Предимствата на „ултразвуковото заваряване на пластмаса“ помагат за подобряване на ефективността на производството на продукти

Ултразвуковото заваряване е метод на заваряване, при който две парчета термопластична пластмаса се сливат заедно поради триенето и топлината, генерирани между повърхностните молекули под действието на ултразвукова вибрация.
Ултразвуковото заваряване е много бързо по време на заваряване.Заваряването може да бъде успешно в рамките на една секунда.Не само спестява време,ултразвуково заваряванеима и следните предимства:

Оборудването за ултразвукова машина за заваряване на пластмаса е лесно за инсталиране и работа.Трябва само да се свърже с ток и газ, за ​​да започне преработка и производство.Операторите не се нуждаят от специално обучение, те трябва само да натиснат бутона, за да вземат и поставят частите.​

Качеството на заваряване е високо.Ултразвуковото заваряване може да постигне безпроблемно заваряване и може да се гарантира водо- и въздухонепроницаемост.И няма да има дим, нито миризма при обработката на пластмасови части, нито замърсяване на работната среда.​

welding horn mold

Висока сигурност.Ултразвуковата машина за заваряване на пластмаса се управлява с два бутона, осигуряващи безопасност при работа.При специални обстоятелства може да се монтира крачен превключвател.

Консистенцията на продукта е висока.Оборудването се управлява от цилиндър.След като всички параметри на заваряване са зададени, заварените продукти ще имат висока консистенция и нисък процент на скрап.

Ултразвуковото заваряване е изключително универсално.Различните продукти трябва само да персонализират специални ултразвукови форми, за да подобрят използването на оборудването.

Ултразвуковото заваряване е лесно за автоматизиране. Оборудване за ултразвуково заваряванеима изходни и входни сигнали и трябва да бъде свързан само към оборудването за автоматизация, което улеснява реализирането на автоматизация на оборудването.

L4000 ES

Ултразвуковото заваряване е широко използвано, но има високи изисквания към формата на заваръчните материали.Lingke Ultrasonic може да предостави на предприятията персонализиран дизайн на услуги за ултразвуково заваряване, да осигури специализирана техническа поддръжка според нуждите на клиентите и да разреши проблеми като трудности при заваряване, причинени от сложната форма на заваръчните материали.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.