Приложение на ултразвуково заваряване на пластмаса в индустрията за телекомуникационно оборудване

Бел изобретява телефона през 1875 г. А радиото се появява през 1920 г. От дълго време хората работят върху улесняването на комуникацията и укрепването на междурегионалната и междудомейн комуникацията.Важността нателекомуникационно оборудванесъщо постепенно се увеличава.

Бял USB щепсел, поставен отстрани на метален лаптоп, осветен с технологичен син нюанс

С настъпването на ерата 5G.Телекомуникационното оборудване предявява по-високи изисквания към своята прецизност, стабилност, издръжливост и естетика.Концепцията за устойчиво развитие също насърчава обработката и производството на телекомуникационно оборудване, за да бъде още по-чисто, екологично и рециклируемо.

Ултразвуково заваряванеиграе важна роля в обработката и производството на телекомуникационно оборудване.Процесът на ултразвуково заваряване може не само да отговори на изискванията за заваряване с висока точност и стабилен изход при производството и обработката на телекомуникационно оборудване.Но също така осигурете по-стабилно ултразвуково вграждане за вграждане на гайката, което трябва да бъде по-здраво заварено.

изолирана бяла захранваща банка за зареждане на мобилни устройства

Ултразвуковото заваряване играе важна роля в обработката и производството на индустрията за телекомуникационно оборудване.Lingke Ultrasonic се ангажира с научноизследователска и развойна дейност и производство на високоефективно ултразвуково оборудване за заваряване на пластмаса.А професионалните производители на докинг станции предоставят услуги за ултразвуково заваряване.

Според действителния заваръчен ефект и непрекъснато модернизираните нужди за заваряване.Ние ще продължим да подобряваме и да извършваме високопрецизно, високоякостно изходно заваряване на калъфи за мобилни телефони, зарядни устройства за мобилни телефони, захранващи адаптери и друго комуникационно оборудване и свързани аксесоари!

Принцип на ултразвуковото заваряване

Вмъкване на метални части

Метално парче като резбова вложка или болт трябва да се вгради в съществуващ отвор в пластмасова част.Металното парче се допира от осцилиращия рог, който създава триене между двете части, разтапяйки пластмасовия материал.Налягането на машината измества сегашния изпъкнал материал в структурата на повърхността на металната част.След като изместеният материал се втвърди, вмъкнатата част остава плътно поставена и издържа на опън, както и на усукващи сили.

Ултразвуково заваряванее висока технология, която може да се приложи към всички горещи пластмасови продукти.Няма нужда от разтворител, лепило или други спомагателни материали.Подобряване на производителността, ниска цена, подобряване на качеството на продукта и безопасността на производството.

Ултразвуково заваряване.Той преобразуваелектрическа мрежа AC(190-240V, 50/60Hz) във високочестотни сигнали с високо напрежение през захранващата кутия и след това преобразува сигналите във високочестотни механични вибрации чрез преобразувателната система и ги добавя към пластмасовите продукти.Между двете части на пластмасовия продукт възниква високоскоростно триене и температурата се повишава.Когато температурата достигне точката на топене на самия продукт, съединението на продукта се топи бързо.И продуктът се охлажда и оформя под определено налягане, така че да се постигне перфектно заваряване.

 

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.