Основно съдържание на поддръжката на ултразвукова машина за заваряване

Като марка за ултразвуково заваряване, базирана в Китай и обърната към света – Lingke Ultrasonics, нейните ултразвукови машини за заваряване са широко използвани в трите основни индустрии на пластмаси,нетъкан текстилиопаковка, и е предоставил голям брой висококачествено ултразвуково оборудване за заваряване на пластмаса и решения за приложение.

Ние знаем, че липсата на поддръжка на една машина означава отказ от нейната производствена стойност.Някои повреди на машинното оборудване са причинени от неправилна употреба и поддръжка от хора.Следователно стриктното спазване на правилни и професионални методи за поддръжка може ефективно да удължи живота на машината и да гарантира безопасността на операторите.И така, как да извършвате ежедневна поддръжка наултразвукови машини за заваряване?

High power welding machine

Основно съдържание на поддръжка на ултразвукова машина за заваряване
1. Смажете хоризонталните винтове
Хоризонталните винтове трябва редовно да се проверяват дали са смазани, за да се осигури нормална работа на машината.
2. Поддръжка на фланеца
Проверете дали фланецът е заключен.Ако е разхлабен, това не само ще повлияе на заваръчния ефект, но и ще съкрати живота на заваръчната машина.
3. Оставете позицията на приспособлението за заключване на притискащата плоча
При натискане на плочата, за да заключите джига, трябва да се остави разстояние от два сантиметра между щифта и е забранено да се отстранява горната или долната форма на щифта, в противен случай това ще причини смачкване на джига.

plastic welding machine

4. Отворите на притискащата плоча се нуждаят от поддръжка.
Отворите за винтове в долната плоча трябва да се напръскат със смазочно масло, за да се предотврати ръждясването на пъпките вътре.
5. Смазване и поддръжка на канала тип "лястовича опашка".
Ако частта с жлеба на лястовича опашка не се смазва дълго време, ще възникне сухо триене, което прави невъзможно плавното регулиране на височината на формата и фюзелажа.
6. Заваръчен клаксонподдръжка
Винтовата част в заваръчния клаксон също трябва да бъде смазана, за да се поддържа гладкост, така че да може да остане гладка по време на процесите на заключване и разглобяване.

Може да се каже, че поддръжката на оборудването е същността на удължаването на експлоатационния живот на машината.Чрез рутинна поддръжка можем напълно да разберем промените в техническото състояние и износването на оборудването и бързо да елиминираме опасностите за оборудването въз основа на констатациите от проверката, за да намалим разходите за ремонт на машината.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.