Технология за ултразвуково заваряване Lingke—Нови енергийни превозни средства

С развитието и прогреса на науката и технологиите.Новите енергийни превозни средства са гореща тема в автомобилната индустрия днес и свързаните с тях технологии също постоянно се обновяват и развиват и ще станат по-интелигентни и автоматизирани в бъдеще.Като важен избор за бъдещ транспорт, новите енергийни превозни средства имат огромен пазарен потенциал и перспективи за развитие.Технологията на ултразвуковата машина за заваряване се превърна в начин за свързванеавтомобилни части.

Както всички знаем, изискванията за заваряване на части от нови енергийни превозни средства са доста високи, а прецизността на заваряване и качеството на производството на продуктите са строго контролирани.Като производител на модерно индустриално заваръчно оборудване, Lingke Ultrasonics има предимствата на висока ефективност, стабилност, точност и висока прецизност.Това е важно звено в заваряването на авточасти и производството на каросерии на превозни средства с нова енергия.

New energy vehicle

Приложение на Lingke ултразвукова машина за заваряване в нови енергийни превозни средства
1. Поле на захранваща батерия: Ултразвуковото заваръчно оборудване е подходящо за различни сценарии на приложение, като например заваряване на литиева батерия, PACK заваряване, високоскоростно шевно заваряване с композитен колектор на ток и заваряване на част от положителен електрод на никел-водородна батерия, особено в мулти литиева батерия Процес на заваряване на пластове. Играе незаменима роля и е необходимо оборудване в процеса на производство и сглобяване на батерийни клетки.

2. Полупроводниково поле: Ултразвуковото заваряване на клеми замени традиционния процес на запояване, особено автомобилно заваряване на IGBT клеми, което има голямо търсене.

3. Област на автомобилни кабелни снопове: Ултразвуковото заваръчно оборудване се използва главно за заваряване на кабелни снопове, като например свързващи линии за нови енергийни превозни средства, свързващи линии за зареждане на купчини и свързващи линии за домакински уреди.

Горното е информацията, споделена от Lingke Ultrasonic.Ако се интересувате от Lingke Ultrasonic, добре дошли на официалния уебсайт на компанията:https://www.lingkesonic.com//за онлайн консултация, ние се радваме да ви услужим!

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.