Ултразвуковото заваряване Lingke гарантира, че компонентите на медицинските устройства поддържат функционалност

Изискванията за качество и безопасност за компонентите в медицинския сектор са много високи: В допълнение към плътността, здравината и минималното генериране на частици, валидирането на процеса и стабилността на процеса също са важни фактори в производствения процес.Lingke ултразвуково заваряванеможе да осигури отлично наблюдение и проследимост на процеса, както и събиране на данни.

 

Полупропускливи мембрани, адаптери и конектори

Изправен пред огромното предизвикателство на заваряване или вграждане на полупропускливи мембрани или тънки филми, ултразвуковото заваряване може да се справи спокойно.Освен това, технологията гарантира неограничена функционалност, плътност на заваръчния шев и чистота на частиците, както и висока производителност.

 

Хирургически инструментии функционални компоненти

Корпусът на електрическите компоненти защитава функционалността на чувствителните вътрешни компоненти.Особено за сложни геометрии на детайли, като например шини за хирургически инструменти, ултразвуковото заваряване предлага решение с точност на размерите и стабилност.

Контейнери и филтри за течности

Ултразвукът може да постигне плътно и безпроблемно заваряване.Процесът напълно отговаря на всички предпоставки, като тези, необходими за филтри за кръв и диализа.Медицински продукти– Правилното функциониране на продукта е тясно свързано с живота на пациента.

Превързочни и превързочни материали за рани

Ламиниране или перфориране на различни материали, използвани в превръзките на рани, за да ги поддържат дишащи, стерилни и меки – всичко това е възможно с ултразвуковата технология.Благодарение на ниското потребление на енергия, ултразвуковото заваряване няма отрицателно въздействие върху абсорбцията и усещането.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.